IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ding lvl 20!Perjantai 10.10.2008 12:22

Dingasin tänään klo 09.07 lvl 20, jotenkin tuntunu että tää peli menny kauheen nopeesti ainaki 1-15 ku ei kauheesti siitä muista. Tällä levelillä ei uusia mounttejakaan niinkuin 15,16 ja 18. Parempaa manajuotavaa saa ostettuu kyllä vendorilta. Vähän kyllä kyllästyttää ku kuullut että se on samaa grindausta sitte loppuelämän. Jos nyt sais sen attumentin tehtyä orakselle ni olis kyl hyvä jos vaik sais sieltä vähän loottia sitte. Tää peli sekoilee ja jumittaa ainakin lauantai-sunnuntai välisenä aikana (joskus lag saattaa kestää alkuviikollekkin) ,Muutenki tässä pelissä on huonot grafiikat ja täynnä bugeja.

Joten Halutaan vaihtaa/myydä account tähän niin kutsuttuun L.I.F.E peliin joka ei itseä oikein sytyttänyt. Vaihdossa voi tarjota NHL 09 peliä playstation kakkoselle.

Myyn parhaiten tarjoavalle. Pelin tarkempia tietoja voi kysellä sitte sähköpostilla (ota yhteyttä sähköpostiin jos kiinnostaa)

Tästä nyt hyvä/halpa peli, käy hyvin joululahjaksi lapsellesi tai omaan käyttöön.

edit: Löysin vendorin joka myy juotavaa mistä saa +10strength +15stamina -25Intelligence. 2l tuli ostettua katsotaan illalla miten toimii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.