IRC-Galleria

Bueno ilta.Sunnuntai 14.10.2007 07:59

Oli taas niiin ihana ilta, että oksat pois. Tossa kasin maissa olin kylällä ajelemassa ja vanhan tapani mukaan kurvasin kelan alaparkkiin. Peruuttelin sitten ruutuun ja löin neonit päälle ja aloin kuunnella musiikkia normaali volalla. Meni hetki ja kuului pieni raks ja mankka pimeni. Ajattelin että, mitä vittua. Sitte rupes haisemaan käry ja pieni savu alkoi nousta soittimesta. Äkkiä johdot irti ja mankka mäkeen. Perkele! Hyvin palvellut pioneeri kilahti sitten. :/ Äkkiä soitto veljelle että, sullahan on Pioneerin soitin. MYY SE MULLE VÄLITTÖMÄSTI! Minä en lähde ajamaan Kurikkaan ilman musiikkia.
Eiku ykkönen silmään ja kohti kotia hakemaan cashia ja Tonille. Kurvasin sitten megakeskuksen nurkalta kovalla vauhdilla bemun perässä kuortaneentien risteykseen. Joutu sitte pysähtelemään punaisiin ja Bemua rupes jännittämään risteyksen toisella puolella oleva poliisi ja otti hyvin hitaan lähdön. Minä kiireisenä vähän hermoilin ja eiku hanaa. No Samburgerin nurkalla toinen poliisi tuli vastaan ja minä sopivaa vauhtia painan menemään. Kotiin päästyä pomppaan autosta ulos ja katton maahan "EI VITTU!!!" Alustavalot ollu koko matkan päällä. Nyt saa sitte odotella että, koska poliisit tulevat asiasta jututtamaan / tulee sakkolappu postissa. Toivottavasti eivät olleet jaksaneet asiasta innostua. Tulee muuten vitun kallis lauantai.
Kurikkakin oli tälläkertaa täynnä MULKKUJA! Mikä ihana yllätys! Vittu jos soitetaan tanssimusaa niin ei vittu silloin PYSTY TULLA VALITTAMAAN ETTÄ, SOITA TANSSIMUSIIKKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitte toivotaan kotimaista ja minä soitan, sitte valitetaan että, älä soita tälläistä. VOI HELVETIN KUUSTOISTA! Illan melkein kruunasi eräs täti, joka tuli toivomaan musiikkai about 03.18. Totesin, että illan toiveet on täynnä ja valomerkki tulee parin hitaan päästä. Täti sitten suivaantui ja huusi päin naamaa "HAISTA SINÄ VITTU! SÄ OOT ASIAKASPALVELUAMMATISSA!" Vittu ku olis ehtiny huutaa perää "Älä mulle huuda, mullaki on paha olla" XD Eikö ihmiset yhtää ajattele!!! Miltähä jostain tädistä tuntuus jos mä tulisin sille huutamaan päin naamaa kaupan kassalla, kun se on niin hidas eikä palvele sua sillä vitun punaisella sekunnilla!!

Vittu! Vois liittyä vuodatus.net käyttäjiin. Oli nyt sen verran angsti viesti. Vois nukkua koko huomisen päivän nii ei pääsis sattumaan mitään. *huokaus*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.