IRC-Galleria

Weera-Yhtye

Weera-Yhtye

kaiken pitää olla kevyttä ja laittii

Rankka rankka korkea kuume viikko..Lauantai 20.03.2010 02:12

Huh,

Niinkun mulla aina mikään ei mene ilman yllätyksiä tai ylämäkiä. Ette nimittäin arvaa miten oon odottanu kun kuuta nousevaa tätä tulevan esikoisalbumin julkaisua ja livekeikkoja! No tällä viikolla ne alkaa huomenna. Maanantaina tallilla kylmi kovasti ja ratastuskin piti jättää lyhyeen ja kevyeen kun koski selkään ja lihaksiin. Illalla kävin vielä reippaana tyttönä pesemässä hiukset aamun työhön menoa varten ja kappas heräsinkin yöllä kahden maissa aivan kamalaan kuumeeseen ja särkyyn. Yli 39 asteen kuumetta piti kaksivuorokautta ja olin kyllä aivan sekaisin. Vuorokauden korkean kuumeen jälkeen alkoi astmaatikkona tuntua etten saa enää henkeä. Nukahdin kuitenkin vielä ja kun heräsin kuume laskikin parissa tunnissa normaaliin lämpöön. Hengityskin helpotti kun kuume laski, mutta tosi kipeät on ollu keuhkot ja hengitystiet. No nyt olen urhoollisena levännyt kotona ja kerännyt voimia huomisen keikalle (urhoollisena sen takia, että mulle on käsittämättömän vaikeaa levätä tai olla rauhallisena kotona tekemättä mitään). Tänään meillä oli reenit bändin kanssa huomista varten ja lauloin tosi varovasti ja säästeliäästi. Olen siis aika toiveikas huomisesta keikasta <3 Ehkä se sujuu jo hyvin ja kehoni on saanut palautua rankasta kuumeesta.

Ensi viikolla olisi ohjelmassa työt viikolla Joensuussa, lauantaina Mikkelissä ja sunnuntaina Salossa kauppakeskus Plazassa olis keikka. Joten jo ensi viikkoa silmällä pitäen toivon hartaasti oikeesti terveyttä matkaan.

Viettäkäähän oikein mukava viikonloppu! Mä kokeilen huomenna yllätys päästä tallille ja keikalle menen iloisin mielin! vaikka pää kainalossa.. Mieli ja asenne on ainakin suunnattu positiiviseksi, joten jospa se keho pysyy virkeänä koetoksissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.