IRC-Galleria

Yala

Yala

Karvapallo kissankorvilla

[Ei aihetta]Maanantai 15.09.2008 03:23

1. Listaa asioita 10 eri läheisellesi, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. !



1.Haluaisin tutustua sinuun paremmin. Olen nähnyt sinut vain kerran ja olet kuulemma ihan kamalan ujo. Valitettavasti meillä ei ole välillämme yhteistä kieltä, mutta toivon että saisin tutustua sinuun.

2.Olet hirmuisen tärkeä. Tiedän että sinulle on tärkeää saada puhua asioista, ja olen kiitollinen että uskallat puhua asioistasi juuri minulle. Olet ainutlaatuinen ja hassu persoona, sinusta on tullut minulle melkein veli. Pysy aina tuollaisena.

3.En tiedä pystyisinkö enää ikinä olemaan edes kaverisi. Kaksinaamaisuutesi ja loputtomat valheesi paljastuttua, et ole minulle ollut mitään. En kuitenkaan toivo sinulle pahaa, vaan toivoisin että joku päivä ymmärtäisit tekosesi. Olit minulle joskus hyvin rakas.

4.Olet hassu. Olet tyttö, josta välitän ihan hirmuisesti. Tuntuu oudolta olla jollekkin niin mahdottoman tärkeä, ja vielä kuulla se pienin väliajoin. Sinulla on puhumisen lahja, käytä sitä. Ihmisten pitäisi puhua enemmän tunteistaan, sinä uskallat sanoa asiat niinkuin ne tunnet. Oma tyttöni. <3

5. Ihanainen. <3 Vaikka emme ole aina asioista samaa mieltä, olet se pikkuinen, josta minulla on välillä valtava huoli. En aina ymmärrä sinua, mutta se tekee sinusta juuri niin suloisen kuin olet. Jaksat aina kannustaa, ja ymmärrät jos on paha päivä. Olet vierellä jos pelottaa. Et kuitenkaan tyrkytä itseäsi, arvostan sitä.

6. En tiedä mikä välillämme on, mutta pelkään sinua. Joskus olimme läheisiäkin, mutta nykyään tuntuu että olisit muuttunut. Seurassasi minulla on tunne, että katsoisit minua säälivästi ja korkealta korokkeeltasi alaspäin. Olet kaikista huolimatta minulle tärkeä.

7. Minua pelottaa katsella sinun vointiasi. Sanot mitä sattuu, enkä tiedä onko sinulla oikeasti paha olla. Emme ole tunteneet kovin pitkään, mutta olet ihana ihminen, ja haluaisin että hankkisit itsellesi apua.

8. Lopeta se naisten hakkaaminen ja hyväksikäyttö, kiitos.

9. Rakastan sinua nyt ja aina. Olet kaikkeni. <3

10. Voisitko lopettaa sen ainaisen haisemisen? Olet äidin oma sokeriherne. <3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.