IRC-Galleria

Yala

Yala

Karvapallo kissankorvilla

*hajos*Sunnuntai 14.01.2007 19:30

Kävipä Keisarille aikoinaan köpelösti…


Halusin muutama vuosi sitten ostaa syntymäpäivälahjan suurelle ihastukselleni. Koska kyseinen nainen on tunnetusti herkästi kiivastuvaa sorttia ja lahjojen suhteen kranttu, päätin kerrankin olla tahdikas ja käyttää harkintaa. Mietittyäni asiaa, päätin ostaa vaaleat hansikkaat. Romanttinen, muttei liian henkilökohtainen lahja...

Ihastukseni Helsingissä asuva pikkusisko lupautui lähtemään kanssani tavarataloon valitsemaan naisten käsineitä. Sisko osti samalla itselleen pikkupöksyt. Kassalla myyjä sekoitti ostokset; pikkuhousut joutuivat ihastukseni pakettiin ja hansikkaat lähtivät siskon mukaan. Virhettä silloin kuitenkaan huomaamatta lähetin syntymäpäivälahjan ihastukselleni Turkuun ja kirjoitin korttiin:

"Valitsin nämä, koska olen huomannut, ettei sinulla kovin usein ole niitä, kun menemme ulos iltaisin. Muistan myös, että kun kerran pitelin sinun vanhojasi, jotta olisit voinut paremmin maksaa taksikuskille, ne näyttivät jo aavistuksen verran kuluneilta. Olisin ostanut pitkät vetoketjulliset, mutta siskosi pitää lyhyitä helpommin riisuttavina ja hän suositteli niitä ja näytti minulle omansa, miten helppo ne on riisua, kun on kiire."

"Nämä ovat kyllä aika aran väriset, mutta myyjätär näytti minulle omansa, joita hän oli pitänyt jo kolme viikkoa, eivätkä ne olleet kovin pahasti likaantuneet. Hän sovitti vielä tätä sinun lahjaasi ja näytti oikein fiksulta. Myyjä kuitenkin varoitti, että kun työnnät sormesi niihin, et saa käyttää voiteita, koska rasva saattaa tulla ikävästi pinnan läpi."

"Varo myös hankaamasta niitä mitään kovaa vastaan, koska ne ovat aika ohuet ja saattavat mennä kovasta hankauksesta puhki. Kun riisut ne, muista puhaltaa niihin kevyesti, sillä ne ovat varmastikin kosteat pitämisen jälkeen."

"Myyjä sanoi, että ne saattavat tuntua alussa tiukoilta, mutta koon pitäisi kyllä olla oikea. Jos et kuitenkaan jaksa odottaa, että ne venyvät, voit pyytää vaikka isääsi tai veljeäsi työntämään kätensä varovasti niihin."

"Toivottavasti panet ne minua varten perjantai-illaksi!"


Jostain syystä tyttö ei kanssani treffeille saapunut enää koskaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.