IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Perhanan koneTiistai 25.08.2009 02:12

Se nyt sitten vihdoinkin taisi sanoa sopimuksensa irti. Tuuletin luultavasti menee uusittavaksi, joten olen koneeton tässä vähän aikaa. Tämä päivä sitten mennyt panikoidessa, että saanko kaikki tavarat koneelta talteen, ennen kuin se posahtaa. Sieltä saa tavaraa irti niin kauan kuin menee sen ylikuumenemiseen. Eli pienissä pätkissä. Musiikkien siirtelemiseen meni pari tuntia. Ei ole naurattanut.

Mutta muuten päivä mennyt hyvin. Aamusta asti on mennyt vähän tavallista lujempaa, nauranut melkein koko päivän, milloin millekkin. Kuorossa nauroin melkein vedet silmissä muiden kanssa, en ole muistanut kuinka piristäviäkin ihmisiä siellä on. Kuorossa sain myös kuulla, että maanantaisin autoni on täynnä ihmisiä Riksusta Lopelle. Ei haittaa, kun on kuitenkin ihan mukavia ihmisiä kyydissä. Tulisi jo nopeasti ensi maanatai. No matikan tunnit alkaa ensi viikolla, mutta kuitenkin.

Löysin tänään 80€ farkut 10€:lla. Olen suhteellisen onnellinen tämän faktankin takia. On nyt sentään kahdet ehjät housut.

Huomenna kymmenen aamu ja suunnitelmissa on nukkua. Onneksi on ollut pehmeä lasku koulumaailmaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.