IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

JiihaaaaLauantai 04.04.2009 00:49

Onkos se taas perjantai? no perhana vieköön onhan se! Eikä mikä tahansa perjantai, vaan 03.04.09 perjantai ja nyt vietämme kyseisen perjantain iltaa. Miksi se on niin jännää? No minäpä kerron:

Tänään oli viimeiset kuorma-autokorttiteoriatunnit (BC). Ensi viikon torstaina olisi teoriakoe (10 kuorma-autokorttikysymystä, 3 saa olla väärin). Sitten ajelemaan muutamat ajotunnit ja ajokokeeseen. avot avot.

Tänään on ensimmäinen huhtikuun viikonloppu, jonka olen tipattomaan tapaan selvinpäin. Niinhän yleensä ollaan, jos vietetään tipatonta. Ettäs tiedätte. Ei tämä vielä, mutta odottakaapa kuukauden viimeiseen viikonloppuun. Ties millaista tekstiä silloin tulee.

Tänään oli taas kerran sählypelit. Ai jumaleissön miten hyvin fiiliksin pelit päättyivät. Sain torjuttua aika monta laukausta, pari kiperääkin. Ei siis ihme, jos fiilikset ovat katossa. Vertailuksi otettakoot edellinen kerta, kun olin maalissa. Silloin kaikki meni päin persettä. Kyllä, käytin sanaa "persettä", so what? big deal. Meillä jokaisella on sellainen. Toivon ainakin niin.

Tästä on hyvä jatkaa perjantain viettoa. Kuivin suin tietenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.