IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Evotan IISunnuntai 31.08.2008 06:13

... muistaakseni lupasin itelleni jtn pari päivää sitten, että alan menemään nukkuun ennen klo. 00:00 jotta saisin tän unirytmin kondikseen, mut tässä sitä vielä ollaan. :D

Mietinpähän tässä, pitäskö mennä taas kaupunkiin - tällä kertaa kuulokkeita ostamaan kannettavaan. 8( En ees viitsi laskea, monetko kuulokkeet oon elämäni aikana omistanu. :D Ne on aina menny rikki tai muuta vastaavaa... tällä kertaa joudun ostamaan uudet, koska mun uudet kuulokkeet ei sovi tohon kannettavaan. -.- En sit tiiä jaksanko... mut oishan ne tarpeelliset. :p En ees tiiä, pitäiskö sinne ny jotkut muistiinpanovälineet ostaa. Ei mul mtn vihkoo oo joten voishan se olla tarpeellinen... kiva kun oon taas perillä kaikesta. :D Mut onneks ekalla viikolla pääsee opinto-ohjaajan juttusille, niin saan avautuu sille. 8D

Ja ne mun todistukset yms pitäis kans kopioida! Äh, sekin vielä... Onneks meen sinne vasta joskus iltapäivällä... teen jonkun "bye, bye" merkinnän vielä tänne. 8D (vaikka mun logiikan mukaan, nettiyhteyden pitäis toimia siel opiskelupaikassa.) Ihan sama - teen kuitenkin.

On mul ollu muuten aikas pitkä kesäloma. :D Se alko jo sillon, kun viimeset kirjotukset loppu (eli öö, joskus maaliskuussa? ei voi muistaa.) Saa nähä sit, miten jaksan taas opiskella... Kyl mua ainakin kasvatustieteet ja psykologia kiinnostaa näin aiheensa puolesta. :) Tiedä sitten, millasta ite opiskelu on... Ainakin, mitä nyt Työväen Akatemia yhteisöö oon seurannu, niin opettajien pitäis olla kuulemma rentoja. 8) Sopii mulle.

Edit. Joo, en näköjään osaa taas lukea koulun sivuja. -.- Siellähän sanotaan selvästi, millasta opiskelu on ja mitä siihen kuuluu:

"Opiskelu Työväen Akatemiassa on monipuolista - osallistut oppitunneille ja opintopiireihin sekä kirjoitat itsenäisesti opintoihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi voit osallistua projekteihin ja opintomatkoille. Opiskelu on tieteellisyyden ohella myös toiminnallista. Halutessasi voit valita opinto-ohjelmaasi esimerkiksi draamaa, musiikkia, valokuvausta, esiintymistaitoa, kieliä ja ATK:ta."

..ttu mä mitää kieliä otan. 8D En haluaaa ~ Ennemmin musiikkia ja ATK:ta. >:D

"Opiskelu sisältää luento-opetusta, ryhmätöitä ja oppiainekohtaisesti projekteja, tutustumiskäyntejä ja mahdollisen opintomatkan Keski-Eurooppaan tai Balkanille. Opintojen yhteydessä voi suorittaa atk-ajokortin. Luentojen lisäksi opiskeluun kuuluu itsenäinen työskentely, oppimistehtävien tekeminen ja tentteihin valmistautuminen."

No ni: eli arvelin oikein. ^^ Luento-opetustahan se. Alan kieltämättä innostumaan jo tuolla opiskelusta! Mukava alottaa puhtaalta pöydältä; uudet opettajat, aineet, tilat, opiskelijat jne. Kaikki on uutta. *pelottaa* ;D

Ai nii: pitää kai yrittää sit herätä ennen klo. 12. :D En haluu, ett koko päivä menee nukkuessa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.