IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ahdistava uniTiistai 24.03.2009 15:09

argh, nään aina ahdistavia unia, kun ressaan. D: Tää oli tosi 'simppeli', mutta ahdistustasoltaan yks korkeimmista, jonka oon kokenu.

Näin unta, että olin nukkumassa ja heräsin, kun joku laitto valot päälle (oletin tietty, että kämppis). Käännyin katsomaan, että mitähän hittoa, mutta näinkin jonkun aasialaisen istuvan lattialla mietiskelyasennossa (ei, ei lootusasennossa, mut en löytäny kuvaa, mitä tarkotan...) hymyillen tosi ahdistavan ilkeästi.

Mä hämmennyn _aina_ ja meen sisäisesti paniikkiin, kun joku hymyilee tosi kammottavasti unessa, ja tilanne on ahdistava. 8D Siks mä rupesin riehuun itsekseni siinä sängyllä iloisesti (oikeasti paniikissa), jotta se muuttais käyttäytymistään. (ulkoisen käytökseni muuttamisesta sellaiseksi, joka on päinvastainen unen tunnelman kanssa, on tullu mulle puolustuskeino ahdistavia tilanteita vastaan.) <-- kiva lause.

Hetken jo luulin olevani hereillä, koska uni oli niin todenntuntuinen ja unen resoluutio oli hyvä. :'D Siks menin sekunniks takasin nukkuun, mutta olin "oh, wait a minute" ja nousin taas.

Noh, tyyppi istuu vieläkin samassa asennossa sama ilme päällä, ja mua alkaa jo karmia, että kohta tapahtuu jotain. Siks sanoin sille, että "älä tuu tänne" ja kaduin sanomaani heti sen jälkeen (painajaisunessahan kaikki tapahtuu just niin, kuin ei haluais.)

Se siis nousi lattialta ja rupes seisomaan sänkyni laidalla (mun edessä), jotta se ylettäis ottamaan seinällä olleen naulan. :x Ja tietty se tunkaisi sen mun kämmenestä läpi. Mä vaan yritin esittää "joo, ei täs mitää :)", mut sit se rupes virnuileen leveemmin ja yritti tunkasta sen mun silmään, mutta se oli mulle liikaa ja keskeytin unen. D8

Sit en saanukkaan enää unta, koska unen tapahtumat keskitty tähän huoneeseen, jossa nukun. ._. Jouduin vakuutteleen itelleni kokoajan, "se oli vaan unta, se oli vaan unta... eikä täällä oo ees naulaakaan seinällä..." Ja arvatkaas mitä? Seinällä oli kuin olikin naula. :D:D

joo, viekää mut pehmustettuun yksiöön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.