IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 22.07.2006 16:08

Hehei tänään tiedossa mielenkiintonen keikka Keravalla... Tarkotus olis heittää jäähyväiskeikka The Streetbeat nimellä ja vaihtaa uutta tilalle. Bändi pysyy kasassa mistään hajoomisesta ei oo kyse. Päätettiin vaan alottaa tyhjältä pöydältä uuden nimen kanssa. The Streetbeatin kanssa oli se ongelma et se johtaa nimellään vähä harhaan. Kieltämättä tosi moni on luullu että me vedetään jotai r'n'B vaikutteista räppiä... hahaha... aika lähellä xD No eniveis musalinja jatkuu samanlaisena ja uutta EP:tä väännetään parhaillaan. Itse asiassa se on lauluja vaille valmis. Ne ku saadaan purkitettua, sitten enää miksaus ja masterointi. Uudelle demolle tulossa kolme uutta biisiä.

Mitäs muute elämään. Noh RUK on loppumassa ja TJ tällä hetkellä 166 et kyl sitä valoo rupee vähitellen pilkottaa sieltä tunnellin päästä... sittenkin... välillä meinaa usko loppuu sen suhteen!
Eihän siitä pääse mihinkään että intti kun se vuoden vie elämästä nii köyhdyttää sitä kaikkee muuta mitä haluis tehä esim- musa, bändi, keikkailu. Täytyy vaan maltillisesti oottaa viel 6 kk ja sen jälkee päästään keikkailemaan iha kunnolla - SITÄ ODOTELLESSA!

c",) Ville

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.