IRC-Galleria

_chemical

_chemical

pills don't help but it sure is funny

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 02.10.2010 17:17






http://www.youtube.com/watch?v=ApJId7gxiwg

13-vuotias amerikkalaiskoululainen kuoli toissa päivänä. Hän yritti itsemurhaa 10 päivää sitten, kun hänelle koulussa ilkeiltiiin homoseksuaalisuuden vuoksi.

Seth Walsh asui kalifornialaisessa Tehachapissa. Hänet löydettiin 19. syyskuuta tajuttomana, kun hän oli takapihallaan yrittänyt hirttäytyä. Hänet lennätettiin helikopterilla sairaalaan, jossa hänen henkeään yritettiin pelastaa. Se oli turhaa, ja jo muutaman tunnin päästä vanhemmat suostuivat siihen, että lisää pelastusyrityksiä ei tehdä.

Seth oli avoimesti homo ja häntä jatkuvasti koulussa ja vapaa-ajalla kiusattiin. Viime vuonna hän tuli Jacobsenin keskikouluun, jossa hän kuitenkin kahden viikon jälkeen joutui keskeyttämään. Oppilastoverit jatkuvasti kiusasivat häntä. Kouluviranomaiset kiistävät kiusaamisen. Sitä paitsi kiusaaminen ei ole rangaistavaa

Seth Walsh on jo kolmas teini-ikäinen, joka on kuukauden kuluessa riistänyt hengen itseltään USAssa. Syynä ovat olleet ongelmat homoseksuaalisuuden suhteen. Syyskuun 9. päivänä hirttäytyi 15-vuotias Billy Lucas isoäidin talossa Indianan osavaltiossa. Häntä oli vuosia häiritty homoseksuaalisuuden vuoksi. Syyskuun 23. päivänä ampui 13-vuotias Asher Brown itsensä Houstonissa. Hän oli juuri palannut koulusta. Siellä häntä oli kiusattu ja uhkailtu, kertovat äiti ja isäpuoli.

Eilen 18-vuotias Tyler Clementi hyppäsi sillalta Hudson-jokeen, kun huonetoverit opiskelija-asuntolassa harjoittivat häirintää. Huonetoveri oli webbikameralla ottanut salaa seksikuvia ja videoita ja levittänyt niitä twitterin kautta.



oon niin ..raivoissani..

rip Seth Walsh,Asher Brown Billy Lucas ja Tyler Clementi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.