IRC-Galleria

PerjantaiPerjantai 14.11.2008 20:41

Vitsi ärsyttää ihmisten stereotypia. Se on ihmeellistä et ihmisissä on paljon ennakkoluuloa. Se et toinen on erilainen on niiiiiiiiin ihmeellinen asia et jää sillein O____O kattoo toista ihmistä. Paskat mä niinku välitän niistä. Se vaa kertoo kuinka yleissivistystä toisella henkilöllä on. Voisin vaa sanoo LOL niille henkilöille. Niin naurettavaa oikeesti.

Toi ulkona oleva ilmaki masentaa ihmistä totaalisesti. Vittu lähen himasta on pimeetä tuun kotiin pimeetä. Misstä helvetistä sit voisin saada auringon valosta tulevaa D Vitamiinia tai ihan vaa VALOA. Niin ja nyt on vasta marraskuu. Kattoo ku on joulu-tammikuu omgosh!

Niin ja oon täs viimesen tunnin sisäl kokeillu lähettää Saksaan rahaa. Tää nordeaki on niin paska et se ei hyväksy tota osotetta ja IBAN koodia. Oiskin hyvä jos joku asia etenis hyvin. Tänään sitten Turussa liittokokous alkaa. En menny ite. Jejee, feidasin kokouksen sika hyvä fiilis. Nukuin viel tänään päiväunia DAAAMN kunniiaa ja kruunausta mulle. Tuntu niin ihanalta, mutku en enää meinannu saada itteni pois sängystä. Tuntu et keho ois sulautunu sänkyyn.

No mutta hyvät perjantait kaikille, olkaa kiltisti!

(((: -Arzu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.