IRC-Galleria

no niiin, here we go.Lauantai 07.11.2009 19:58

pizzamies munkkiniemestä tulee kohta ulos ja nään p, d, p, s ym.
oon edelleen vähän humalassa koska vetelin päivällä yhen loiventavan nassuun ennen ku sammuin kattomaan sänkyyn meet the fockers .
ottaisin viel yhen loiventavan jos oisin fiksu, koska sit oisin tosi pienes humalas kun menisin nukkumaan enkä ehtis kärsiä darrasta yhtään .
5. - 7.11 huh huh, sanon vaan. eka ilta meni sillai ennemmin kokeillessa, bailattiin laulettiin karaokea ym ym, mut tokana iltana joko niitten ruotsalaisten futareiden takia tai sit jostain ylemmän voiman päätöksestä kaikki joi enemmän ja oli aika kiois kuoseis.
HUH HUH. puhun myös omasta puolestani. s
e lava lonkkua joonaksen kanssa ei ollu sinänsä liiottelua, mutta se et päädyin nukkumaan ilmarin sänkyyn joskus kuuden mais koska olin joko liian humalassa löytääkseni hyttikortteja (joita mulla oli kaks ja viel eri hytteihin ja löysin ne liiveistä kun heräsin) tai liian humalassa selviytyäkseni hyttiin. no ilmari pelasti. sit olin just nukahtamassa ni ilmari alkaa hakkaa ovea nii kovaa et kaikki luuli et laiva on vähintään uppoomas. siin se sit hetken naureskeli ja sit päästiin nukkumaan .
eli nyt väsyttää. haha se yks ruotsalainen oli HELE__VETIN hyvän näkönen. mums .
eiköhän nyt naukkailla loiventavaa.
Chien, merci

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.