IRC-Galleria

aleez

aleez

In or Out of Box? What Box? There is no Box.

Blondi hypnoosissaTiistai 31.07.2007 19:06

Kaveri osti kirpparilta kirjan nimeltä "Päivässä hypnoosin mestariksi".

Kotiin päästyään hän alkoi lukemaan kirjaa silmä tapillaan, mielessään jo monet asiat, jossa hän tulevia taitojaan käyttäisi!

Kirja oli muutamassa tunnissa luettu ja kaveri päätti lähteä illalla kokeilemaan opittuja taitoja!

Hän meni tuttuun baariin ja kipusi tiskille hemaisevan blondin viereen, tilasi paukun ja alkoi jututtaa blondia kaikenmaailman tyhjänpäiväisyyksillä saadakseen blondin mukaan keskusteluun.

Kesken keskustelun hän yhtä-äkkiä katsoi blondia syvälle silmiin ja alkoi toistaa lausetta: "Tietämättäsi, tietämättäsi, lähdet minun mukaani..."

Blondi lipui jakkaralta alas ja lähti kävelemään kohti narikkaa! Kaveri ajatteli innoissaan, että JESJESJES, homma skulaa!

Taksilla kaverin kämpälle ja uusi tuijotus: "Tietämättäsi, tietämättäsi vien sinut asuntooni..." Blondi nousi taksista ja lähti seuraamaan kaveria tämän asuntoon.

Kämpällä kaveri jatkoi rauhallisesti: "Tietämättäsi, tietämättäsi, riisun sinut alasti.."

Riisuttuaan blondin kaveri vei blondin makuuhuoneeseen ja alkoi taas tuijottaa silmiin: "Tietämättäsi, tietämättäsi minä sinua tujautan takaapäin..."

Hirveällä ryskeellä ja intohimolla monen rojautuksen jälkeen pyörähti kaveri hengästyneenä selälleen, jolloin blondi avasi ensimmäistä kertaa suunsa baarista lähdön jälkeen ja sanoi lakoonisella äänellä: "Tietämättäsi, tietämättäsi sait minusta tippurin..."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.