IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[ meinaillut tässä taas semmosta oikein roisia räyhätekstiä kyhäillä päässäni tuosta oscari-televisioinnista, minkä nelonen, perinteisesti, järjesti ]

aargh. sitä poppoota mikä siinä oli. vaan minulle kävi niin että simahin näkemättä yhtään pystin antoa saati puhetta... eikä jäänyt kyllä yhtään vaivaamaan...

mutta se mikä vaivasi oli se että annaleena-kukonhovi-rotanen-guzenina-blogaajat sössötti jotain siitä kuinka kummallinen amerikkalainen "kulttuuri" on kun juontajat on kovia kehäraakkeja ja iho sitä kireemmällä mitä lähempänä ovea ne on. ja kuinka ne osaavat puhua niin että hymyilevät kaikenaikaa ja tuotesijottelee läppäreitään ja adbad-palikkaa, mitä lobataan... aargh :P

kukonhovi. voi ei. suomen huippunalli haussa. se kireenaamanen läskikäsi heilutti sitä kätesä helttaa useammin kuin kahdesti 30 sekunnissa kun piti kaikenaikaa sornata sitä tukkakiehkuraa.

mul' on ollu ja - inttiä lukuunottamatta - melko pitkä tai melko paljon pitempi tukka ja olen kyllä osannu olla kehittämättä pakkoneuroosia, jossa puhaltelen tukkaa silmiltä kun se kutittaa tai riplaamatta ja sornaamasta sitä korvan taakse (jossain se sitten kostautuu, kuten huomaamme9 (täällä!). välillä on voinut käydä niin että ulkona kun huolimattomasti sytyttää kessua niin voi tuuli käydä haituvaan ja sitte haisee hetken palaneelle kärpäselle kun kerateeni vai mikä kitiini se on, ottaa vähän kipinää ja ritisee. se harmittaa vähän, ei paljoa, mutta vähän. sen kun voisi välttää sillä että suojaa tulta vapaalla kädellä, mutta kun pitää olla niin hiivatin tiedostava että ei suojaa, kun se näyttää siltä että häiskähän on selvästi ulkotöissä kun sisälläkin suojaa. eli on noita ja on noitakin, mutta koittais nyt kattoa vähän itteää ja sitä miten on ja sornaa ja valkasee hampaitaan.

ja se rotanen, muoti-blogaaja-rotanen-richardson-guzenina... eh. en voi mitään sille että se likka tosissaan näytti niin guzeninalle että meinasin itkeä ja lähtä kaakottamaan hakukoneita, jos se vaikka oliskin guzenina tai sen poika tai tomboy tai joku of finland. nenäkin niin samanlainen. no söpöhän se oli ja ihan kerrassaan nätti. ja miten varma se oli esiintymän, vaikka on blogaaja. tosi rohkea ottamaan kantaa ja oikeastaan pesi kommenteillaan sen muun kaartin mennen tullen... hienoa!

semmosta kitinää. vaan se jääpi nyt tommoseksi torsoksi (ihan kuin...) sillä en oikein jaksa nyt vaivata itseäni asialla enempää. suomen huippumalleja en aio kattoa tai jos katon niin tulen ja haukun. vaan tämä jää torsoksi siksi että törmäsin tosi hienoon uutiseen (tai tiedote, näitä uutisissa kerrota):

"Kela tiedottaa 1.3.2012

1.3.2012 alkaen 25 vuotta täyttäneet voivat saada ADHD:n hoidossa käytettävistä Concerta-lääkevalmisteista peruskorvauksen suorakorvauksena jo apteekissa. Lääkkeiden peruskorvaus on 42 % lääkkeen hinnasta. "

hähä. onkohan jollain ministerillä ollu sormet pelissä. voisko joku mun puolesta selvittää tuota asiaa ja kertoa jossain, mitä seuraan tai luen. oman aikani tahdon kohdentaa näihin (noihin) tietokoneitten ja erity8isesti ohjelmoinnin ihmeelliseen maailmaan...

(niijoojaa ja vielä se että olisin ehkä sittenkin ajatellut että maria (ei se,) olisi ollut sittenkin parempi vaihtoehto juontmaan nelosen oskari-puoskarointia... se lässyttävä lahmannimainen vinonaama... katkeaa päästä verisuoni just...)

örf

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.