IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

richmondTiistai 08.04.2008 10:33

johan on muutettu. keittiössä on jo kivat punaisen väriset kaapinovet, ja yhtenä päivänä kun mä mestarikokkasin sellasta couscousta ja wokia, niin jusu kasas meidän lasisen made-in-china keittiöpöydän. jusu kiros kun tuulimylly kun se yritti koota siihen kuuluvia keinutuoleja. mutta muuten ihan kiva pöytä, paljastaa joka ikisen leivänmurusen minkä siihen jälkeensä jättää.

kylppärikin on jo poleerattu, päiväpeite ja verhot ostettu. nyt kaivataan vaan ja ainoastaan sataa muuta juttua, kutan telkkari, sohva, mattoja, vielä yksiä verhoja, tapetoituja seinäpintoja, jne. meillä on myös tosi vanha pyykkikone. se kuulostaa HYVIN eläimelliseltä kun se yrittä lingota vaatteet kuivaksi. uskomme, että siinä on pienenmoinen räjähdysvaara, mutta se kun ei meitä haittaa, kun eilen tuli kaikki vakuutuspaperit postissakin.

meidän olkkari (alias roskis/säilytystila) näyttää suurin piirtein niiltä italialaisilta kaduilta silloin talvella kun siellä oli se pikku jäteongelma ja mafian lakko. rutkasti rahaa on sijoitettu IKEAan, ja lisää on tulossa ja menossa.
kohta on kesä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.