IRC-Galleria

callette

callette

nothing wrong with me

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 19:23

vittujen kevät. mikä ihmeen "tehdään virheitä"-päivä tää nyt sitten on? mun piti viettää rauhallinen päivä lukemalla psykologiaa ja ruotsia ja heti kun tuun koneelle niin saan kaks semmosta mailia missä ilmotetaan ettei nyt voida edetä. eka ne abipaidat - painattamossa oli tehty virhe, että oli 17 paitaan pistetty myös se "lapinkultalogo" (siin lukee Abin Kulta + lapinkultalogo), vaikka 15 vain niin tilattiin ja kaks ilman. no nyt sit kaikkien paidat viivästyy sillä etten todellakaan halua mitään lapinkultalogoa paidan selkämykseen, jos en muutenkaan mitään juo. mun mielestä tässä tapauksessa niiden pitäis antaa koko tilauksesta jonkinlaista viivästysalennusta, kun niiden töppi on!

ja toisekseen, osallistuin Fire Mountain Gemin kimppatilaukseen, että sais posti- ja tullikulut alemmaksi, ja olin se joka kokos sitä porukkaa - ja sitten mun tilaus unohdettiin kokonaistilauksesta! eli joudun ostamaan kaikki ne lukot Suomesta melkein puoltoista kertaa kalliimmalla! hellou ja kaikkea hyvää vaan teillekin. pistää ihan vihaksi tälläinen!

mut joo. muuten oli kyl mukava aamupäivä. nyt pitäis vaan saada ärsytyskynnys laskemaan ja ruveta pänttäämään.. perkeleen perkele! ja ok, ihmiset on ihmisiä ja tekee virheitä, mut ei se mun ärsytystä laske. kyllä mä ymmärrän ettei tää nyt oo "täysin niiden syytä" ja virheitä tehdään useinkin, mut miks kummatkin ja vielä mun kohdalleni samana päivänä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.