IRC-Galleria

cargul

cargul

jätä viestii

Cuba libré!Torstai 19.10.2006 03:40

Avoin kirje Fidel Castrolle:

Kapitalistin on helppo ymmärtää Teitä, kunhan aika kuluu. Ei se mitään, vaikka olette kieltänyt uhkapelaamisen Havannan Vedadossa. Ei se mitään.

Se riittää, että Havanna sai kunnian olla joskus puolivuosisataa sitten Karibian Las Vegas. Nykyään hulppeat hotellit ovat rapistuneet. Ei sekään mitään, koska rapistuneina ne ovat paljon arvokkaampia. Ne ovat suorastaan facinoivia!!! Un mojito con hielo, por favor!

Ymmärrättehän, sortumavaara tekee elämästä riskillistä. Ei tiedä, kohtaako kuolema jo huomenna. Eihän sitä tiedä! Tiedätte itsekin, että hiuskarva voi olla ohut. Teitähän on yritetty tappaa ties pari sataa kertaa? Onko yksikään Yhdysvaltain presidentti pitänyt Teistä? Ette ole kovin suosittu.

Entä sitten. Kuuba on vapautettu, !Viva la Cuba!

Entä Maleconin rantakatu? Kuinka kauan pitää Karibianmeren aallot huuhtoa Maleconia, ennen kuin uuden ajan aallot kallioita huuhtovat? Mikä osa maata vaipuu Teidän mennessä ajasta ikuisuuteen? Onko Kuuba silloin enää se Kuuba jonka totuin näkemään!?

Enhän vain menetä sitä... maailman suurinta ulkomuseota!

Osaatte järjestää vallankumouksia. Se yhdistää Teitä sosialisteja. Silti ette osaa jäädyttää aikaa tai henkeä. Niin se vain on. Että aika tekee tehtävänsä. Betoneista vahvin murenee, koska niin on aina tapahtunut, ja niin tulee aina tapahtumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.