IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

:)Perjantai 27.03.2009 01:12

Meil on nyt kivasti ain päikkäreille nukahettu itekseen omaan sänkyyn hetki :)
Nyt sitten aattelin että kun niin hienosti menee se, niin ruvetaampas ottaa samaa hommaa myös iltaisin.. No, nukahtihan se sit sinne, puoltoista tuntia vaan meni :D

Meil ollaan menty tavallaan aika "lapsen tahtisesti" monessakin asiassa.. Kuten imetyksestäkään ei tarttenut ns. vieroittaa kun lopetettiin osuvaan aikaan kun Dany itse ilmaisi olevansa valmis lopettamaan. ( tässä varmasti auttoi uusi raskaus.. liekö maito muuttanut makuaan tms.. muuten ois kyllä saanut vielä syödäkkin )
Mä en itse halua "huudattaa" lasta esim. nukkumaan mennessä ( joillakin tämä toki toimii, kaikki tekee itselleen toimivalla tavallaan!! ) Ei ole ollut tarviskaan, Dany menee kiltisti omaan sänkyyn ja saattaa siinä hetki mennä ennenkuin nukahtaa, mutta nukahtaa kuitenkin ja hyvillä mielin. ( toki tätä itse nukahtamista on "harjoiteltu" vasta pieni tovi, asiat voi toki vielä muuttua tässäkin )

Mutta tämän kyseisen lapsen kanssa selkeästi sopii tällainen menettely, voi olla että tämä meidän tuleva " Untamo " on ihan eri sorttia ja toimitaan ehkä hänen kanssaan toisella lailla. Aika ja lapsi sen sittten näyttää.

Olen kuitenkin nyt hyvin tyytyväinen tähän tilanteeseen nyt. :) Vieläkun joskus sitten sais tota tuttia vähän niinkuin pois tuolta tulevalta isoveikalta.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.