IRC-Galleria

colibri

colibri

Kolmen ihanan pojan ja yhden ihanan tytön onnellinen äiti <3

Uusimmat blogimerkinnät

me aateltiinTorstai 28.10.2010 18:37

kaverin kanssa järkätä ensiapukurssi.
Joskus herranaaikaa sitten koulussa on harjoiteltu noita taitoja, jotka kuitenkin oisi kaikkien hyvä osata. Ja hyvä niitä on myös osaavan kerrata. JA erityisesti lapsen elvytys kiinnostaa, tässä olikin pari pv sitten sellainen aika läheltäpiti tilanne. ei nyt onneksi elvyttämään tarttenut lähteä, mutta ei se kovin kaukana ollut.
Ei siis meidän perheessä, mutta ystävän,oltiin puistossa kun jouduttiin toimimaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Itse en ole kauheasti vielä tietoa hankkinut noista järkkäysmahdollissuuksista, mutta kaveri oli sen verta kattonut, että ilmeisesti siitä hinnasta voi saada jonkun kelakorvauksen ja täytyy sitten tietenkin tilat siihen kurssiin hankkia/järkätä.
Ennen mitään varauksia täytyy saada tarpeeksi sitovia ilmoittautumisia.

Mä oon aiemminkin aatellut nimenomaan tota lapsen elvytystä, nyt ois oikeen kiva saada siihen kunnon koulutus, jos joskus tulee taidot tarpeeseen, se voi pelastaa vaikka oman lapsen hengen!

MUOKS!

Kun nyt ihmiset monet ovat käsittäneet minut väärin, niin täytyy korjata että ei olla siis kaverin kanssa itse PITÄMÄSSÄ ko kurssia, koska meillä ei siihen ole pätevyyttä, vaan JÄRJESTÄMÄSSÄ sellaista, ko. kurssia, koulutusta, ohjaajaa ja tiloja :)
Koko projekti on ihan suunnitteluasteella vielä, mutta mielestäni idea on hyvin tärkeä ja toivottavasti saadaan pian eteenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.