IRC-Galleria

disL

disL

Hyi, hyi ja hyi vielä kerran.

Ok, huh...Lauantai 14.11.2009 13:24

No mistähän alottaisin.... puuh...

Noi vanhemmat lähti thaimaaseen 15. päivä viimekuuta, ja tuli tänään takaisin. Sillon ekana päivänä kun ne lähti nii mä siivosin huoneeni ja järjestelin huonekalut uudelleen. Otin mun iskän koneen ja työpöydän sen huoneesta (se pöytä on kivempi ku tää mun nykynen), ja asensin ne silleen sisutuksellisesti oikeen hienosti. Tänne oli sitten kuukauden aikana kertyny kauheesti pikkuroskia.

Kun ne tuli takasin tänään, olin eilen puol kuuteen saakka siivoomasssa koko kämppää ja palauttamassa iskän pöytäkonetta ja pöytää takaisin sen huoneeseen.

Mut sitte.. kun ne tuli takas, iskä herätti mut, ja mä halusin halata sitä. Halasin mun isää, ja siinä missä mä meinasin jo päästää irti, nii se halus vielä halata pidempään, eli ilmeisesti se hali oli iskälle hiukan astetta tärkeämpi, kun meillä tosiaan oli ollut vaikeaa aiemmin.

Loppujenlopuks, oon tosi TOSI TOSI ilonen et ne tuli takaisin. En tiiä kuinka pitkään oisin kestänyt menettämättä järkeäni. Ja muut ovat kateellisia. Vinkki kokeneelta: ei ole kiva menettää vanhempia kuukaudeksi. Ei todellakaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.