IRC-Galleria

It's a wonderful, wonderful world ya.Sunnuntai 06.01.2008 13:32

Pitkasta aikaa! Uusivuosi uudet kujeet, on kaantyny aikakin jo miinuksen puolelle valitettavasti...
Veli pakkaa ihan innoissaan olohuoneessa, on lahossa Filippiineille kuukaudeks rakentamaan taloja paikallisille hyvantekevaisyysjarjeston kanssa. Voi olla vahan eri meininki sitten tassa huushollissa, saa nyt nahda.

Eilen koin SydneyFestival:sin avajaistapahtuman; mieletonta kuinka kaikki ihmiset oli niin iloisia ! vaikka sato vettakin niin se ei haitannu kun oli niin lamminta. Olin koko tyttoporukan kanssa ja oli ihan valloittaja olo. Olen aikas onnekas kun semmoset ihmiset osu ystaviksi.
Tanaan tuli mietittya kotia vahan ja vaikka yleensa siihen ajatukseen liittyy paniikki etta pitaa jattaa nama ihmiset tanne, niin tajusin et miun henkinen valmistumisprosessi kotiin tuloon liittyen on alkanu. Oon varmaan vahan aikasessa mutta parempi liian aikasin ku liian myohaan!

Tanaan sain myos kommenttia etta miun aksentti on kuulemma paljon lievempi nyt jo, ehka kohta tama aussien tapa puhua iskisi kieleen kanssa (sita kovasti odotellessa)... Oon muutenkin kuullu paljon hyvaa palautetta siita kuinka olen muuttunu tassa ajassa parempaan suuntaan, vaikutan kuulemma paljon iloisemmalta ja ulospainsuuntaununeisemmalta (oikeesti en tiija meniko tuo kieliasu oikein :/).

Tulevalla viikolla on tarkotus kayda aloittelemassa surffauskurssit ja sitten ensi maanantaina lentokentalle ja nokka kohti Queenslandia ja GoldCoastia ja Surfer'sParadicea!! siita tulee hauskaa. Toivottavasti ei vaan sada, taalla on nyt kovat sykloonit rannikoilla ja lahes kaikki rannatkin on suljettu liian isojen aaltojen takia, harmi. Mutta ainakin WarnerBrothersin MovieWorldissa meinaan viereilla, se on semmonen teemapuisto missa on paljon hurjia huvipuistolaitteita.
Paljon siis tulossa pian. Mutta hyva vaan etta tekemista riittaa, ei sita usein olla Australiassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.