IRC-Galleria

ARRR!Sunnuntai 12.08.2007 13:53

Eilinen oli jotain niin uutta ja hauskaa etta! Kavin yhen luokkalaisen synttareilla, ja uskokaa tai elkaa mut ne oli ihan vanhat kunnon naamiaiset. Kaikki oli pukeutunu merirosvoiks isaa ja aitia myoten. Meil oli piraattileikkeja ja poikien bandi soitti ja ja ja... Mie viihdyn taalla. Meikii pitas ottaa Suomes tavaks pitaa ihan kunnon perinteisia synttareita mis aiti leipoo kakun ja kutsutaan kaikki kaverit kylaan! Vaikka olin ollu koko meneen viikon kipeena ni silti jaksoin pitaa hauskaa 12 asti ja sit isa tuli hakemaan kotiin. Taalla ihmiset on paljon enemman perheorientoituneita ja se on tosi aitoa, vaikka olet yli 20 niin olet silti se perheen lapsi ja saat olla kun lapset jos silta tuntuu. Siella vaa kaikki on toisella tavalla.
Tanaa kavin markkinoilla mis oli puunhakkauskilpailu mis isot miehet heilu kirveet kadessa. Ja sit paivan kohokohta: MIE SOIN SALMIAKKIA! menin kauppaan aidin kanssa ja kappas ne moi siella lihatiskin vieressa salmiakkia nimella dutch liqorise (don't like spelling). Sain kumminkin suun suolaseks pitkasta aikaa, olin niin kaivannu sita makua.
Huomen kouluun, paasen pitamaan puheen norjalaisen tyton kanssa, aihe on Howard Florey, kuuluisa aussi joka keksi penisiliinin (?penisilin) Oon saanu paljon kavereita, varmana siks etta ne ymmartaa nyt vahan enemman miun puheesta, hemhem.. Puhekin sujuu oikeesti paremmin ja valilla on helpompi sanoa asia enkuks kun suomeks, mut siis vaan tosi yksinkertasissa asioissa. En osaa enaa oikein kunnolla taivuttaa suomen sanoja. Yritan kumminkin pysya erossa tasta meidan rakkaasta kielesta koska sita sit paasen tei kaa puhumaan tulevina vuosina koko ajan. Taalla haluisin paastaa suustani vaan englanninkielisia sanoja.
Kuvia laitan lisaa kunhan vaan jaksan, nyt en ole jaksanu enaa niin intensiivisesti kuvata kun ekoina viikkoina. Pitaa keskittyy niin paljon muuhunkin jo.
Pieni koti-ikava vaivaa tietty mut enaa ei lentokoneen nahdessa tule kauhia mieli hypata kyytiin ja lentaa sinne. Saat alkaa lampiamaan aika lailla, tanaa oli talvipaiva ja oli 24astetta... en odota kesaa niin innolla, paistun varmana! Onneks naapurustossa on uima-allas mihin saan menna pulikoimaan aina kun tekee mieli.
Isa grillailee ulkona, joten kohta on ruoka. Oon alkanu kuntoilemaan ettei tulis enaa lisaa kiloja tasta ruuasta, vanhat vaatteet tuntuu ihmeen tiukoilta nimittain :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.