IRC-Galleria

ellafail

ellafail

 

[Ei aihetta]Torstai 14.08.2008 21:27

Unohin kertoo meijän ussanopesta. Varmaan omalaatusin ihminen maailmassa. Meil oli rivitalos eilen tunti ja sit ku tullaan sinne, nii siel haisee ihan kamalalle. Se ope oli poltellu vähän suitsuikkeita. Sit kaikki hiljenee ja tajuu, et kajareist kuuluu jonku oudon australialaisen soittimen ääntä. Joku diggerou oli kai nimi, emmä muista, mut joka tapaukses. Sit kaikki on vähän et WTF. Se ope keksi sellasen "leikin", et se luokka oli niinku maapallo ja sit se kerto missä mikäkin paikka suunnilleen on. Sit piti mennä siihen paikkaan mihin haluais matkustaa ja kertoo et miks. Jooh, liittyy uskontoon, khyllä. Sit se anto meille läksyks ottaa selvää jediuskonnosta :'D

Tänään oli koulukuvaus. Kai ainakin mun omat kuvat ihan OKsti onnistu, mitä mä nyt näin, kun saatiin nähä ne omat kuvamme koneelta. Luokkakuvasta en oo niinkää varma :'D Joo, silmät kiinni tyyliin joka kuvassa.

HAHAH, meillei ollu ranskantuntii tänään, koska sen open piti mennä luokkakuvaan. :D Sit hengattiin ruokalas Olivian ja Emilian kaa. Ja Olivia laitto mun hiukset :----DD köh hienosti köh. No ei kun oli ne oikeesti ihan kivasti, mut ehkä mua vähän hävetti kävellä käytävil hiukset sillain IHAN pystyssä. OLIVIA LÄHETÄ SE KUVA MULLE! Ja sori nyt, mut mä en vois kuvitella tupeeraavani hiuksiani NIIN paljon normaalisti.

Ja Hartsa on kyl joku paras hissanope. Se on ollu agenttina Bosnias joskus 2000 tai jotain, ku oli sota siel. Sit puolet meijän hissantunnista kulu siihen, että se näytti meille kuvia sieltä : DD

Apuah, huomenna eka ratsastustunti. Linnea tulee kattoo. Ihan kiva, kai. Saan mä siitä sitten tukea varmasti. Jännittää, et minkä tasonen ryhmä se on, ku se ope ei kertonu yhtään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.