IRC-Galleria

ellafail

ellafail

 

[Ei aihetta]Lauantai 16.08.2008 13:17

Joo, eka ratsastustunti eilen ja melkeen myöhästyin. Piti pyytää isää heittää mut tallille, ku emmä enää olis ehtiny sinne bussilla. Mentiin kattoo Olivian kissaa, nii kesti vähän :'D (SE OLI IHANA) Nojoo, mut olin sit tallilla n. 20 vaille viis ja sit olin ihan paniikissa, kun en mä tienny niitä sen tallin käytäntöjä. Ilmotustaululla luki et mä menisin jollain Simply Redillä ja sit harhailin siel pitkin tallia löytääkseni sen karsinan. Sit ku löysin sen nii, kysyin joltain apuu, et mis on kaikki satulat ja suitset ja et voisko se auttaa mua. No se vähän opasti mua ja sano, ettei Simppaa tartte harjata, ku se oli harjattu jo aikasemmin sinä päivänä. No mut sit me laitettiin se yhessä mulle valmiiks ja sit jo lähettiinki maneesille. Vähän se oli iso : DD Sit aloin jutella jonku tytön kaa siinä ja se kerto, et mä tykkään Simplystä varmasti, et se menee tosi hyvin, joskin sil on vähän vaikee nostaa laukka ja se vähän heittelee päätään ratsastettaessa. No se meni ihan sairaan reippaasti, oli tyyliin nopein niistä kaikista hevosista ja poneista siellä :
DD Sellasta reipasta käyntiä koko ajan ja sit mulla oli hirvee työ pitää välit kunnossa, kun se aina otti sen siinä mun edessä olevan kiinni ja meni ihan perseeseen kiinni :''DD Sit raviakin se meni hirveen lujaa ja mun piti pidätellä sitä koko aika. Laukka sillä tosiaan oli kauheen vaikee nostaa ja sain nostettuu vaan kerran, ku aina se yks pitkä sivu piti laukata. Muilla kerroilla se meniki sitte hirveen kovaa ravia.
Oli tosi kivaa, mut huono puoli oli kyllä se, et se ryhmä oli ihan liian täynnä. Siel oli varmaan 12 tyyppiä ratsastamassa. Ja sillon ku kävin niiden kavereideni tuntii keskiviikkona kattomassa, niiden ryhmässä oli vaan joku 7-8 tyyppiä. No mut se oliki pienempi talli. Krääh, silti. Ärsytti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.