IRC-Galleria

ellafail

ellafail

 

[Ei aihetta]Maanantai 27.10.2008 21:59

Joo mun ei onneks tarvinnu tehä sitä bilsankoetta ku selitin asian Nikkiselle. Oikeesti ku minä ja Kati selitettiin sille tää tilanne, nii se näytti silt et se alkais itkee. Aika pelottavaa, jopa Nikkisen kovan kuoren alla on tunteet. Ei mut se oli oikeesti tosi ymmärtäväinen. Ja lähetti meijät puhuu terkkarin kanssa siitä.

No oli aika kamalaa koulus. En pystyny vielkää keskittyy oikeestaa mihinkää. Mä oon jotenki haudannu ne eiliset muistot mielestäni ja kuitenki se pyörii mun mieles ja tuntuu nii epätodelliselt samalla. Ku ne muistot jotka mun päätä vaivaa ei oo tavallaan oikeita muistoja, vaan vähän niinku animaatioleffa. Oon jotenki oudosti koittanu unohtaa sen koko jutun, vaikken tietosesti kyllä ja silti se ei jätä mua rauhaan. Ahdistavaa.

Sit mentii koulun jälkee tekee Katin kaa rikosilmotus Malmille. Se poliisi oli pelottava ja salee ei ottanu meit tosissaa. 8<
Mentii mäkkii sit. Oli jälleen aika fiksut jutut >8DD Unohtu jopa se eilinen ku naureskeltiin. Sit sain junassa jonku hillittömän naurukohtauksen eräästä asiasta. Joo mul oli hauskaa ja mitään muuta en ollu juonu ku muumilimuu :'D taas.
Sit se muistu aina välillä mieleen, mut Kati kyl osaa piristää mua<3



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.