IRC-Galleria

I made it!Tiistai 17.07.2007 18:19

Mä sain ku sainki eilen koko kämpän imuroitua ja pestyä koneellisen pyykkiä!! Jee :) Tosin innostusta piti jonkun aikaa hakemalla hakea. Vasta seiskan uutisten aikana kaivoin imurin kaapista ja just ennen Pekka Poutaa laitoin sen takas. Tuli imuroitua partsit ja kaikki. Muotitalon mainoskatkosten aikana mä olin jo nostellu kaikki lyhdyt ynnä muut pienemmät tavarat pois lattioilta, että tulis sitte kunnolla siivottua. Kuitenki se innostus loppu siihen enkä jaksanu enää pestä lattioita niinku olin suunnitellu. Mutta pölyt pyyhin! Ja partsikalusteet :) Pyykkikone lähti käyntiin vasta just ennen Tahdon asiaa (joka on muuten ihan sairaan hyvä sarja!). Piti laittaa lyhyemmälle ohjelmalle, ku en kehdannu käyttää sitä konetta enää kymmenen jälkeen. Mulla kun on uusia naapureita ja kaikkee. Saavat vielä väärän kuvan ja luulevat mua joksiki yöpyykkääjäksi ;)

Tänään mä oon käyny töissäki. Luin sähköpostit ja soittelin muutamalle riparilaiselle. Ja kävin kirjakaupassa tilaamassa UKK:n kartan. Kaltsulla ei näköjään ollu olemassa kovinkaa uutta versioo, eikä me haluta mennä hukkaan. Ainakaa sen takia että kartta ois vanhentunu!

Nyt vois lähtee ulos, ku paistaa arska ja on aika lämpöstä. Meinasin jo aamulla että meen tänään Pärskälle makoileen kirjan kanssa, mutta jotenki en oo saanu vaan aikaseksi lähteä. Syyksi vois keksiä vaikka, että mun pyörä on vielä tän viikon Turussa ;) Vaikka kyllä Pärskälle on kävelymatka. Eikä ees pitkä sellanen. Mutta mua vaan laiskottaa. Mä kuitenki vaa nukahtaisin sinneki. Kattellaan. Siellä vois kyllä nähdä jonku ihmisenki. Täällä ei näe, jos ei kato peiliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.