IRC-Galleria

Vieraat lähti. Tampereen kautta Orivedelle. Bussilla neljä tuntia sisältäen piiiiitkän vaihdon Tampereella. Mä meinasin jatkaa päivääni Pärskällä (taas mä meinaan) mutta arska on ainaki nyt pilvessä. Ja kämppää pitäs vähän imuroida. Kolmesta ihmisestä lähtee aina enempi kaikkee ku yhdestä. Eikä se ees haittaa. On ihana kun on elämää :)

Eilen käytiin tekemässä sightseeing-kävely Vanhassa Raumassa. Kello oli jo niin paljon (yli kolme päivällä) että liikkeellä oli enää turisteja ja ruokakauppojen lisäks vaan jätskikiskat oli auki. Mä luulin että ees suomalainen kirjakauppa ois ollu auki, mutta eikä mitä. Se meni kesän kunniaks lauantaisin kiinni jo kahdelta. Mutta askelia kerty. Siitäki, että kiivettiin kirkon torniin. Nyt päästiin ihan torniin asti, ku Paavo availi luukkuja (jotka on niin raskaita etten mä saa niitä auki) ja uskallettiin jopa kiivetäki ylös asti vaikka tuuli oli hirmuinen. Harmi, että kamerasta loppu akku ennen sitä. Illalla lämmitettiin vielä sauna. Saunanlämmitys tässä asunnossa on oikeesti aika harvinaista, vaikka se ei välttämättä kaikkien korviin kuulostakkaan siltä. Mä meinaan lämmitän sitä lähinnä sillon kun on joku yökylässä.

Tänään herättiin aikasin, pakattiin piknik-eväät ja hurjasteltiin merijakamolle. Sieltä matka jatku Don Quijoten kyydillä Reksaareen. Kierrettiin luontopolku, unohdettiin tehdä punkkitarkastukset ja pidettiin piknikkiä. Mantereella vielä tyhjennettiin kipot Otalahdessa ja syötiin palanpainikkeeksi pappagallo-jätskit. Nam! Eipä tartte tänään varmaan syödä enää mitää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.