IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.11.2008 23:54

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp <---- KATSO

Kun henkilöllisyytensä salanneet tutkijat menivät kiinalaisille turkistarhoille, he saivat tietää että moni eläimistä oli edelleen ELOSSA niiden nylkemisen tapahtuessa. Eläimet kamppailivat epätoivoisesti kun työntekijät ripustivat ne jaloista tai hännistä roikkumaan, nylkemistä varten. "Työntekijöiden" leikatessa ihoa ja turkkia eläimen jaloista, vapaat raajat heiluvat ja sätkivät. Jos eläimet kamppailevat liikaa vastaan, miehet tallovat sekä hyppivät niiden päiden ja niskojen päällä.

Kun turkki on saatu pois eläinten päältä, niiden paljaat ja veriset ruumiit heitetään muiden nyljettyjen ruhojen päälle. Jotkut eläimistä ovat vielä elossa, joidenkin eläinten SYDÄN LYÖ VIELÄ 5 - 10 MIN nylkemisen JÄLKEEN. Eräs tutkija kuvasi nyljettyä pesukarhua muiden raatojen seassa, sillä oli vielä voimia nostaa veristä päätään ja katsoa suoraan kameraan.

Ennenkuin eläimet nyljetään eläviltä, ne vedetään ulos häkeistään ja heitetään maahan; miehet hakkaavat niitä metallisilla tangoilla tai lyövät niitä kovia pintoja vasten, aiheuttaen murtuneita luita ja kouristuksia, mutta eivät nopeaa kuolemaa.


http://www.furisdead.com/pledge-furfree.asp?c=chfrplg <--- ALLEKIRJOITA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.