IRC-Galleria

'ol memoriesMaanantai 10.04.2006 16:09

Tulipa tässä mieleen nolo juttu vuosien takaa stokkan delissä. Olin joku 12/13w ja oltiin lähdetty vähän ostelee papan kaa ruokatarvikkeita. Tullaan sitten leivostiskille ja pappa tokaisee "ota poika mitä haluat". Katson himoitsevasti pitkäviineriä. Alan etsiä ottimia, mutta huomaan että ne on viety. Käännän selkäni niin siinähän on joku 9/10w black african dude nuolemas sitä sokerii jota on irronnu munkeista niistä pihtiottimiista. Otin vähän turhan paljon höyryä siinä vaiheessa asiasta ja tokaisinkin aika kuuluvasti "hitto mä vihaan noita pikku neekereitä!"

Tähän vaiheeseen haluan ilmoittaa, että oli onni ettei käynyt pahemmin mutta älkää hyvät ihmiset ikinä sanoko noin stadis ellette halua päästä eroon hengestänne tai hampaistanne..

Poika sit jäi tuijottaa suurin silmin ohi mun taakse. Käännyn ympäri ja siin on sen perhe. Äiti ja 2 muuta pienempää lasta. Äiti sitten kylmänviileästi tokaisi että "ei mikään pikku neekeri vaan pikku KOULULAINEN" tosi ylpeesti..

Faija vaan häpee silmät päästä siinä.

Mä en ollut ees tajunnu tätä juttuu vuosiin. Sit viime torstai faija ruokapöydässä kaiveli vähän vanhoja muistoja.. and it all comes back now x/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.