IRC-Galleria

:---------------DLauantai 14.11.2009 12:12

MÄ VIHAAN TÄMMÖSII HIRVEEN SÄÄLITTÄVII JA PASKAMAISII MERKINTÖI, MUT YHES ON TÄÄ YKS JUTTU MILLE MÄ MEINAAN REVETÄ JOKA KERTA

"- Poikien takia n. 47 % nuorista tytöistä on tehnyt itsemurhan"

ANTEEKS VAAN, PIENI VIRHE? KOSKA MUN TIETÄÄKSEENI MELKEEN 50% TYTÖISTÄ EI TEE ITSEMURHAA. AINAKAA POIKIEN TAKII. + SIIHEN SIT VIEL NE YLEISET ITSEMURHAT NII JOHAN ON KOHTA ASIAT NII ETTEI TYTTÖJÄ KYLLÄ ENÄÄ OLE.

Anteeks XD Toi vaa on niin fail. Helvetti soikoon.

Jos teette tommosii säälittävii juttui nii herranjumala ilmaskaa itteänne ees oikein.

Ja väitetään että pojat muka laittaa tytöille liikaa paineita. Ei herranjumala, enpä nää tommosii ylivaativii merkintöi pojilta tytöille mut toisinpäin niit on aika helvetin paljon.

Ei toiselta voi vaatii mahottomuuksia. Sitäpaitti kaikki noi merkinnät vaikuttaa siltä et tytöt on sillee "oi, oon tyttö saan angstata ja olla tosi tyhmä mut mä rakastan sua nii sun on sit pakko tehä kaikki nää asiat just oikein, tajuutko?"

Ei helvetti, kasvakaa. Ei ihme jos ei rakkautta löydy jos sen ettiminen on tommosta. Ei ihmiset oo täydellisiä, varsinkaa ihmissuhteissa. Jos semmosta ettii nii yksin saa kyllä luvan jäädäki koska toi kääntyy vaa henkiseks pahoinpitelyks ja himmeiks paineiks jotka sit ainaki ajaa erilleen.

Oli pakko täs sanoo ku törmäsin siihen taas ja välttelin nanoo--

Nii. Voisin vaik ruveta taas kirjottaa. Joo.

>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.