IRC-Galleria

inari

inari

em tap dna sdnah ruoy worhT

VIISAS HAMPAANITiistai 14.03.2006 15:32

basically homma meni näin:

vein ystini Hannan kanssa isäni töihin ja sain auton itselleni. raahauduin apoteekkiin ostamaan särkylääkettä hammaskipuuni, mutta minut passitettiin sieltä hammaslääkäriin. lekurissa itkin vastaanotto-tädille kuinka minua niin kovasti koskee enkä millään voi keskittyä Yo-kokeisiini jos suuni on näin pipi. siispä en voi odottaa siihen että aikoja kesäkuussa on vapaana. täti sääli heiveröistä olemustani ja söpöä ulkomuotoani ja hivutti minut jonon ohi, ja heti tutkintaan. lääkäri-täti taasen ilmoitti ongelmani:

Minulla on vasemmanpuoleisen alaleukalohkon viisaudenhammas kasvamassa ulos ikenestä, mutta koska elämäni on paskaa, onkelmaksi kehkeytyi tilanne, jossa viereinen hammas on sen verran uuden tulokkaan tiellä ettei se pääse kasvamaan kokonaan ulos. tämän johdosta se tyrkkii koko ala-hampaiston riviä ja aiheuttaa tavatonta tuskaa. kuitenkaan sitä ei voida repiä pois, koska se ei ole kokonaan ulkona (typerää, jos se olisi, koko ongelmaa ei olisi olemassa).

niinpä niin...noh, täti kirjoitti minulle reseptin, ja laskun sukkelasta kolmen minuutin tutkimuksesta. ei se mitään. pappa betalar, ja ainakin saisin suuni tunnottomaksi. konteilleni sain antibiootti-kuurin, läjän särkylääkkeitä ja jotain jota sanotaan Corsodyliksi...

AINEISSA !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.