IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 14.03.2006 11:54

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

Täs olis:

0. Silmälasit! Vaikka ei olisi vaatteita päällä, niin silmälasien kanssa löydän silti jollekin kaverille/poliisilaitokselle lainaamaan vaatteet. Tottapuhuen löydän ilmankin jos vaatteet ja silmälasit on ääritapauksessa varastettu.

1. Vaatteet päällä. Tilanne voi olla hyvin vaikea mikäli vaatteetkin on pöllitty. Ehkä joltain saa lainaan jotain, mutta ehdottomasti pidän tärkeänä tänäpäivänä että ne vaatteet pysyy päällä.

2. Kotiavaimet, vaikka kaikki muut tavarat menettäisi niin kotiin kuitenkin pääsee kävellen/liftaten miettimään tilannetta.

3. Mastercard, tällä saa ne tavarat kaupasta nopeasti. Ja myös bussirahan tai taksirahan jos bussilippu on menetetty.

4. Seuraava onkin jo vaikeampi. Sanoisin että powerbook 12", koska tällä tavoittaa useampia ihmisiä ja pysyy mukana missä mennään paremmin kuin puhelimella. Menetys sinänsä ei ole kovin iso kun kaikki on varmuuskopioitu ja sähköpostiviestitkin ovat palvelimella.

5. Puhelin, 6600, akku aina lopussa. Tätä tarvitsee pelkästään työasioihin.

Haasteet menee, aktivoidaanpas vähemmän aktiivisia päiväkirjailijoita:

josqs
tricky_di
gravitas
tuner
jeremiad

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.