IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Kutsu teatteriproduktioonMaanantai 24.08.2009 18:07

Tule mukaan työryhmään tekemään näytelmää nuorten parisuhdeväkivallasta!

Non Fighting Generation ry toteuttaa näytelmän, joka kantaa työnimeä NEITSYT-HUORA JA SOTURI-SIKA ja jonka pääosassa ovat nuoret ja nuorten tarinat. Näytelmän ohjauksesta ja taiteellisesta toteutuksesta vastaa Psykkis-Teatterista tuttu Helena Pavloff.

Aikaisempaa taiteellista kokemusta emme tähän tuotantoon osallistuvilta vaadi, kun taas intoa ja motivaatiota toivomme löytyvän sitäkin enemmän. Olit sitten kiinnostunut esiintymään, lavastamaan, käsikirjoittamaan, kertomaan tarinoita, maalaamaan, ohjaamaan, valaisemaan, tekemään musaa... ihan mitä tahansa osaamista niin olet tervetullut! Ja se mitä et osaa, opetetaan sinulle ja siihen, mitä kukaan meistä ei osaa sinulle opettaa, etsitään ja löydetään vastaukset yhdessä.

Näytelmän käsikirjoitus luodaan yhteistyössä koko tiimin kesken syksyn 2009 aikana ja esitys saa ensi-iltansa Malmisalissa maaliskuussa 2010.

Työryhmä kokoontuu 10.9.2009 alkaen torstai-iltaisin klo 16.30–20.00 Tasoristeyksessä, osoitteessa Kivensilmänkuja 2, Myllypuro, Helsinki. Lisätietoja Janilta p. 020 7558 365.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.