IRC-Galleria

jasminxns

jasminxns

so fucking proud of these days
Ja oon koukussa taas, RHCP:n ja Avril Lavigneen. Kammottavinta tossa Avril-addiktiossa on et se johtuu faijasta. Et joo.

Heräsin taas tyylikkäästi päiväruualle ja meil oli tosi kehittävät keskustelut ruokapöydässä, mun vanhemmat on ilmeisesti ihan saksalaisen näkösiä.. Vittuku ei voi ees huudattaa tätä RHCP:n biisiä ku alkaa vinkuu ! 30 Seconds to Mars on aika tavispaskaa, en tajuu kuin joku voi olla koukussa niihin. Harkitsen tässä just et mitä tekisin mun last.fm-listojen suhteen, pitäisköhän poistaa kaikki ja sit niinku uusiks.. Ku oon vinguttanu jotai jossai vaiheessa ihan hirveesti ja nyt en enää kuuntele ni noi listat valehtelee.

Mut voi luoja mikä päänsärky.

Oon ihan kuollu. Mun niska ja hartiat on ihan jumissa aka särkee twenifoorseven. Nyt onneks helpotti nuha vähä ku kiskoin allergialääkkeen, en sit tiiä onks allergiaa vai tavisflunssaa. Ngh. Tekee mieli tuijottaa ILMEELLA.png:tä. Hitsi. En nyt jaksais avaa sitä. Ja mun tekee jotai muutaki mieli mut en nyt tajuu et mitä. Ai joo, ois kiva pelaa. Jaksaiskoha avaa jonku foorumin. Joo ehkä mä jaksaisin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.