IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät


Riippurinnat

Riippurintaisuus (ptosis mammae). Kuten on mainittu, on tämä SAIRAUS erittäin tavallinen rintojen liikakehittyneisyyden seuraustila. Riippurintaisuuden puhtaalla muodolla tarkoitetaan tillaa, jossa noormain kokoiset rinnat ovat valuneet alemmas rintakehän etuseinämässä kuin normaalisti. Tätä esiinyy erittäin usein (ylläripylläri). Lievemmänasteisena tätä tavataan niin usein naisilla , jotka ovat ehtineet kehkeimmän nuoruutensa ohi, ettät ilaa voidaan pitää lähinnä fysiologisena

Riippurintaisuuden syynä on heikkous rintojen kannatinlaitteistossa. Koska tämä on suuressa määrin riippuvainen ihon kimmoisuudesta ja lujuudetsa, on helppo ymmärtää, että raskauden ja imetyksen aikana tapahtuva ihon venyminen on suuressa määrin vastuussa siitä, että useimmille naisille ilmaantuu lasten synnyttämisen ja imettämisen jälkeen taipumusta riippurintaisuuteen. Ihon kimmoisuuden iän mukana tapahtuva aleneminen on niin ikään yksi syy rintojen taipumukseen vajota ikääntymisen myötä.

Oireet muistuttavat niitä, jotka on kuvattu rintojen liikakehittyneisyyden yhteydessä. Lievemmissä tapauksissa ei esiinny mitää oireita lukuunottamatta tilan kosmeettisesti rumentavaa vaikutusta ja tästä aiheutuvia psyykkisä vaivoja. Vaikeimmissa tapauksissa, joissa rinnat riippuvat kylkikaarien tasolla, ne usein aiheuttavat vaivoja työn ja liikunnan kuten esim.urheilun yhteydessä.

Hoito voi "milloin sellaista tarvitaan" olla säästävä tai leikkauksellinen. Useimmissa tapauksissa voidaan oireita lievittää huolellisesti sovitetuilla rintaliiveillä. Ellei nainen ole tyytyväinen tätäen saavutettuun tulokseen, voidaan miltein aina saavuttaa hyviä tuloksia plastiikkaleikkauksella. Se tapahtuu pääpiirteittäin samojen periaatteiden mukaan kuin edellä rintojen liikakehittyneisyyden yhteydessä on kuvattu.

ELI SIIS YHTEEENVETO!

Jos sulla on riippaarit olet myös sairas! Käytä niitä ehkäisemään rinsikoita mutta jos näin silti tapahtuu mene viroon ottaman halvat implantit :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.