IRC-Galleria

bb varasti mun vapauden!Torstai 27.08.2009 17:24

yks jakso bigbrotheria ja kyllä, koukussa!
se yks tyyppi on ihan hullun hauska, sami(?) öhhh en muista.
mut jjjo tänään oli maailman oudoin aamu. olin ihan varma että en oo himassa nukkumassa ja siis oletin herääväni ystäväni vierestä mut mitä ihmettä, kainalossa oli tyyny ja edessä seinä!? wotwot! outoouto fiilis.
nohhh sit oli tarkoitus lähtee keskustaan mutta masennuin sateesta ja jäin sänkyyn kattoo leffaa. leffa piristi ja oon nyt kai sit lähdössä sinne keskustaan..hmmm.
ainiin joo tiistaina alotan sitten työtkin joo.. se paikka on ihan rento sellanen kellarikerroksen luola joka haisee väriaineelle ja ja ja on oikeesti kiva!
olipas sekava päiväkirjahöpötys, nohh enigeis jooo..ei mtn.

ps. ainii! eurokangas on ihan mulkerokusettaja meininki koska ne myi mun kankaan mistä mun piti tehä mulle turkisliivi (kyllä, kannustan eläinten tappamista ja niiden nahan pukemista ittensä päälle, siis ei, tekoturkis siis.) Nyt siis boikotoin eurokangasta ja ja ja emmä tie....meen kyl varmaa tänää ostaa sielt jotain kangasta koska en ikinä pysty boikotoimaan mtn.
...mut edellinen boikotti (shelliä vastaan) kesti jopa yhden vuorokauden, mut sit tuli tiistai ja tiistaidogei sai eurolla ja koulussa oli pahaa ruokaa, mitä mun olis muka pitänyt tehdä!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.