IRC-Galleria

jont-fu

jont-fu

kiinan herkkutiikeri

HamtaroSunnuntai 23.09.2007 04:53

Näin tänään Mariannaa pitkästä aikaa ja sain siltä yllättäen hamsterin. Siis hoitoon, ainakin toistaiseksi. Hamtaro on kai jo aika vanha tyttö, mutta hurjan söpö. Järjestelin keittiöstä sille oman jyrsijäystävällisen huoneen jossa se saa nuuskutella ympäriinsä vapaasti. Ainoa vähän arveluttava kohta on seinään kiinnitetty sähköpatteri, jonka virtajohtoa hamsu saattaisi innostua pureskelemaan. Yritän keksiä tuohon vielä jonkun suojan.

Nuuhk, nuuskuti: http://www.youtube.com/watch?v=vfcWrz3CpU0

Koko viime viikon olin oudon tasapainoinen ja onnellinen. Metsässä vietetyt hetket omien ajatusten parissa ovat varmasti auttaneet. Kävin tosiaan eilen vuorokauden reissulla Helsingissä, ihan vaan ulkona, näkemässä ihmisiä. Tutustuinkin muutamaan uuteen tyyppiin. Nyt on kuitenkin vähän surumielinen olo. Tyypillistä muuten että usein tulee kirjoitettua blogia tai vastaavaa juuri silloin kun on surullinen; kaipa sitä kaipaa sitten huomiota ja ystävällisiä sanoja. Ja eikös yltiöonnellisia hehkutuksia olisikin vähän tylsä lukea!

Mietin jo hetken pitäisikö poistaa täältä galtsusta tunnus ja alkaa käyttämään vain Facebookia. Ehkäpä ei vielä. Irkkigalleria on kuitenkin oma tavallaan hieman intiimimpi yhteisönsä. Hyvin vakiintunut ja selkeä. Facebookin kehitystä on kuitenkin ollut hurjan kiinnostava seurata. Saa nähdä miten ja mihin sitä käytetään vaikkapa vuoden kuluttua. Asensin kännykkääni sovelluksen (Cityware) jolla näen onko lähelläni muita Facebookin käyttäjiä. Homma toimii niin että kännykästä laitetaan bluetooth-id julkiseksi ja jokainen rekisteröi oman id:nsä Feissariin. Tavallaan aika kuumottavaa mutta myös futuristista! Jos en satu muistamaan missä ja kenen kanssa olen baari-illan viettänyt niin sen voi käydä tarkistamassa netistä. Huh.

No niin. Olipa kiva kertoa teille juttuja. Tuli parempi mieli. Hyvää yötä, Hamtaro tuolla tuhisee jo pehkuissaan.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.