IRC-Galleria

tällästaMaanantai 08.10.2007 16:27


KAURIS 22.12. - 20.1.

Olet matkalla, jos et konkreettisesti, niin henkisesti. Etappi ei pääty tähän päivään. Saat apua ystävältäsi, kunhan muistat myös hänen tarpeensa.


VESIMIES 21.1. - 19.2.

Silmissäsi vilkkuu erään kuva. Hän on päässyt menemään nahkasi alle. Tunne voi olla myös epämiellyttävä, mutta se muuttuu vielä lämpimäksi.


KALAT 20.2. - 20.3.

Joku katselee sinua ja ottaa mallia. Et halua olla opettaja, mutta toisaalta tunnet syvää mielihyvää, kun hän kuuntelee, mitä sinulla on sanottavanasi.


OINAS 21.3. - 20.4.

Mietit kiivaasti, miltä jokin asia näyttää. Suhtaudu siihen mieluummin avomielisesti ja ajattele, että jokaisella näkijällä on siitä oma mielipiteensä.



HÄRKÄ 21.4. - 20.5.

Haluat olla itsevarma, mutta vältä kopeutta. Se ei antaisi sinusta hyvää kuvaa ulospäin. Eräs tarkkailee muutenkin käytöstäsi.



KAKSOSET 21.5. - 21.6.

Unelmointi on asia, josta et halua luopua tänään. Saat lisäväriä syksyyn, kun menet sinne, minne jalat tai mieli eivät vielä pääse.



RAPU 22.6. - 22.7.

Juttelusi erään kanssa poikii tärkeän asian. Se ei ole sinulle sinällään uusi, mutta tuore näkökulma muuttaa tilannetta olennaisesti entisestä.


LEIJONA 23.7. - 22.8.

Et haluaisi olla päällepäsmäri, mutta eräs vaatii kovistelua. Hän ei saa tehtyä asioita, joita on luvannut. Asiaan on tulossa pian muutos.



NEITSYT 23.8. - 23.9.

Koet erään sanat jopa häkellyttävän suoriksi. Hän näkee lävitsesi. Tilanne tekee sen, että haluat tietää kyseisestä ihmisestä lisää.



VAAKA 24.9. - 23.10.

Jokin juhlaan liittyvä asia pyörii mielessäsi. Se tuottaa mielihyvää monellakin tapaa. Sinulla on meneillään nyt kuukausi, jolloin pitää ja saa juhlia.



SKORPIONI 24.10. - 22.11.

Näkemysero ei johda helppoon tilanteeseen, mutta pystyt silti selittämään selkeästi kantasi toiselle osapuolelle. Eri asia on, haluaako hän ymmärtää sinua.



JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Yhtäkkiä saat idean, joka pelastaa päiväsi. Se on juuri sitä, mitä olet haikaillut pitkään. Idea konkretisoituu pikaisesti.

:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.