IRC-Galleria

kakadu

kakadu

We met on the avenue and not in a palace
Täs maailmassa on jotku vitun idiootit ottanu vallan ja tilanne menee ainoastaan huonompaan suuntaan. Ei oo todellakaan oikee aika olla selvinpäin (NOFX - Idiots are taking over). Ketään ei oikeesti tunnu kiinnostavan mitä täällä tapahtuu, kaikki vaan ajattelee vittu omaa persettään, enkä oikeesti ees sano että siinä olis mitään väärää sinänsä, mut kai sit oon siinä suhteessa vaan niin erilainen ku muut.

Mitä hyötyä on demokratiasta..? se on ainoastaan yks vallan muoto (ainakin nykyaikana) sinänsä hieno aate ei siinä mitään, mut se on tehty niin vaikeeks ja ns. "hienoks" ettei siitä ole hyötyä, KOSKA vähemmistöt on nykyään oikeessa, enemmistö on niitä joita ei edes KIINNOSTA, ainakaan muu ku pitää asiat nykytilassaan. Eli miten se vois toimia, kun vähemmistöillä on ideat tehdä täst paskasta ees vähäsen parempaa ja enemmistö on niitä joita ei kiinnosta ku pitää vittu omaisuutensa ja ampuu kuulan kalloon jokaselle joka astuu niitten reviirille ??

Ja se mikä mua ehkä oikeesti kaikkein eniten ainakin siis henkilökohtasella tasolla vituttaa, on se, että oon punkkari, niinku ihmiset sanoo yhteiskunnan loinen, haiseva punkki, vitun vääräuskonen mitä ne ikinä keksiikään, ja se että mä oon tässä vitun kylässä ainaki tietääkseni saatana AINOA punkkari .. et ei se viel mitään et oon vittu kaikkien mielest yhteiskunnan pohjasakkaa, vaan se että mä olen sitä YKSIN !! .. että miettikää saatana sitä ..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.