IRC-Galleria

kardemarde-

kardemarde-

♥lady ♥ & ♥tytti ♥

[Ei aihetta]Torstai 17.06.2010 23:46

Jos haluat kertoa läheisillesi kuinka paljon heitä rakastat ja kuinka paljon he merkitsevät sinulle , lisää tämä päiväkirjaasi.
Huomenna kaikki voi olla toisin.. Huomenna et ehkä näe ihmistä, josta oikeasti välitit.. Tai ehkä ihmiset , jotka sinusta oikeasti välittivät, eivät näe sinua.. Koskaan ei voi tietää.. Ei koskaan..
Miltä tuntuisi painaa joka yö pää tyynyyn tietäen ettet koskaan ehtinyt pyytää häneltä anteeksi , etkä koskaan sanonut hänelle kuinka paljon hänestä välität ? Miltä tuntuisi itkeä itsensä uneen hänen kuva mielessäsi , toivoen , että saisit hänet edes hetkeksi takaisin , jotta voisit halata häntä , kertoa hänelle kuinka tärkeä hän on ja pyytää anteeksi sitä , että olet joskus sanonut hänelle pahasti. Katsoisit häntä silmiin ja pitäisit lujasti kiinni , et haluaisi enää koskaan päästää häntä menemään. Mutta niin voisi vain toivoa. Totuus on , ettet enää koskaan näkisi häntä. Et enää koskaan saisi tilaisuutta pyytää anteeksi , kertoa kuinka välität , halata, ehkä suudellakin. Et koskaan. Tee se siis nyt. Elä kuin viimeistä päivää , kerro ihmisille joista välität , miten tärkeitä he ovat ja pyydä anteeksi ihmisiltä , joita olet loukannut. Sillä et ehkä enää koskaan saa toista tilaisuutta.. Elämä on opettanut , että kuka tahansa meistä voi lähteä huomenna. Se voit olla sinä , se voin olla minä , se voi olla kuka tahansa. Mutta jotta sinun ei tarvitsisi murehtia asioita joita jätit tekemättä tai sanomatta , tee ja sano ne tänään. Kerro että välität. Sillä ehkä.. Ehkä huomenna et enää voi... Toivottavasti jokainen, joka tämän lukee , havahtuu ajattelemaan sitä , kuinka tärkeitä toiset ihmiset meille oikeasti ovat , vaikkemme sitä aina itse osaa näyttääkään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.