IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

:<Lauantai 05.09.2009 09:18

Mä oon yrittänyt vastustaa mut nyt olisin ihan tosissani keksimästä jostain rahaa, että saan itselleni lämpölampun johonkin nurkkaan ja voin pistää purkkiin yhden chilikasvin ja yhden hamppukasvin.

Musta tuntuu että mun äitini ei arvosta tota viimeistä, mutta oikeasti, oletteko te koskaan nähneet vihreää kasvia, jossa on yhtä kauniit lehdet? Jos olette, otan mielelläni ehdotuksen vastaan koska mua kyrpii se, että mun pitäis ostaa siemenet Hollannista kannabiskaupasta ja vastaanottaa paketti, jossa mun kasvieni siement on PIILOTETTU. D:
Vähemmästäkin tulee sellainen olo, että kannattaapi pistää kukka komeroon ja vahtikoirat ovelle ettei VAAN kukaan näe mun LAILLISTA koristekasviani.

Arrrrr. >_<

edit: Ilmeisesti on myös hyvä tietää, onko hamppusi mies vai nainen.
... wtf kukkasukupuolet...

PS. Mun tänhetkiset ikkunalautaistutukset (pellollinen hirssiä cartedor-jätskilaatikossa tietokoneen takana) on kasvaneet isoiksi 8D Vielä kaksi kuukautta niin voin alkaa katkomaan niistä satoa.
Huono puoli on siinä, että mun lintujeni hirssintähkät loppui aika lailla viime viikolla... Musta on julmaa, että ne joutuu odottamaan niin kauan uusia siemeniä, mutta MÄ EN TAHDO MAKSAA KUN VOIN KASVATTAA ITSEKIN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.