IRC-Galleria

kaurakahvi

kaurakahvi

( DOVAHKIIN )

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 13:25

Musta tuntuu vähän siltä että nyt vois mennä oksentamaan.

Mun niskat on niin jumissa etten pysty soittamaan kitaraa tai olemaan missään normaalissa ihmismäisessä asennossa. Makaan tässä tuolilla samassa asennossa kuin se vanha wow-nörttiäijä siinä South Parkin Make love, not warcraft-jaksossa.

Eli tosi leveästi. Vähän vaikea kirjoittaa tälleen kun oon jotenkin vinossa näppikseen nähden mutta ihan sama.

Tunti ja puol siihen kun pers... eh, perhetyöntekijä tulee visiittailemaan, ja mä varmaan vaikutan HIEMAN krapulaiselta kun se tulee kun pitelen päätäni ja valitan kamalaa oloa ja vielä hirveämpää päänsärkyä. No, ehkä tämä on krapula. Onhan aina mahdollista että eilinen karpalomehu oli käynyttä.

Olen ruvennut juomaan karpalomehua ihan hulluna. Ei ole koko aikaa niin turvonnut olo. Enkä sitä paitsi ole tukenut coca-cola-yhtiötä sitten toissakuun, mikä on sairasta, koska olen kokisaddikti.

Karpalomehu pelasti minut kokikselta?

No joo. Mulla ei oikeastaan ole mitään asiaa. Aivot runkkaa ilmaa ja, kuten sanottua, oksettaa. Yritin säveltää mutta luovuuteni on vähän hakusessa - kuuntelen Lene Marleyn Unforgivable Sinneriä, se on nätti biisi. Tätä ennen kuuntelin Red hottiksien Californicationia.

Kaikkia kiinnostaa.

Mulla on synttäripynttärit tänään jee. Oon virallisesti 16, mikä ei kyllä muuta mitään, koska olen viimeiset kolme kuukautta ollut kuitenkin omassa päässäni ainakin.
Sitä paitsi mä NÄYTÄN 16-vuotiaalta. Se on vähän pelottavaa, mutta no jaa, enköhän selviä siitä huolimatta.

YÄÄÄÄÄK TÄÄ PÄÄNSÄRKY

Älkää kysykö miksi olen tähän aikaan hereillä.
Join aamukahvit äidin kanssa ja sitten vaan totesin etten jaksa enää nukkua, oon siis ollut valveilla seitsemästä saakka, menin joskus puoli kolmelta nukkumaan.

Ei kiinnosta mikään tällä hetkellä. Meen Idolsiin ja laulan Hakasama No Choun siellä, olisko ees kivaa. :D

Noora, mennään Hesaan ostamaan dildoja! XDD

Öö joo, insideksi menee hiljalleen. Huoh. Olispa mullakin elämä.

Mew/Ditto: Tuija katseli aika epätoivoisena eilen Tiketin sivuilta niitä Gazetten lippuja ja valitti, että joudutaan perikatoon. Vähän toivon että se tarkoittaa sitä että se aikoo hommata mulle lipun ja jopa maksaa sen, koska olin niin surkea kun en saanut lippua. BUHAHAHHAHH rakastan äidin pankkikortin raiskaamista. ^___^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.