IRC-Galleria

kihnutirsku

kihnutirsku

all i wanna do is have some fun

voi blearghh....Torstai 21.02.2008 00:37

alessio syvällä kokemuksen rintaäänellä kehottaa mua ostamaan ripulipillereitä romaniaan... uskon kyllä, ei se se ongelma ookaan. mutta kuulostaa vähän pelottavalta kieltämättä! en nyt rupia enempää puimaan tätä asiaa tässä mutta toivottavasti kaikki menee hyvin. :D

oon muuten näköjään 19,19v tänään. ja tänään on myös 20.02. ei sentään 20.02.2002! :D no hehheh..

oispa tosiaan joku semmonen pilleri että vois olla varma ettei mikään mee vikaan ja loma on onnistunut. :) no jaa, täytyy pysyä positiivisena. sitä paitsi.. tai no niin. paras olla puhumatta siitä niinku aijoin. :D ääh pakenen tänne julmaa todellisuutta! no ei. ihana nähä alessio mutta tollaset sanomiset alkaa kalvaa mielessä että eikö kaikki ookaan täydellistä? ei tietenkään mutta illuusio ois tavallaan kiva pitää. :D no jaa, ehkä kunnon mahavaivaloma lähentää meitä.... :DDD ei!!! alessio on ite jo vaivansa kärsiny ku se on asunu siellä niin kauan jo niin se on ihan yksipuolista sitte jos on.. en varmaan uskalla hyvillä mielin syyä lihaa tms. kastikkeita.. voikohan vettäkään juua. tai siis voi kuulemma mutta mikä sen ripulin sitte aiheuttaa jos ei jotku bakteerit ja varmaan niitä on vesijohtovedessäki. no ihan sama, jos tulee niin tulee ja toivottavasti menee pian ohi. ja ostan ehkä jotain huomenna, täytyy vähän kysellä niistä lisää apteekista..

kauneus ja terveys -lehessä oli kerran juttu 'vatvo vähemmän, elä enemmän' jota en lukenu mutta kuulostaa hyvältä! siinäpä mulle ohje. ku osais lopettaa sen vatvomisen... :D naps loppu nyt ainaki tältä illalta. rakkaus voittaa.... fyysiset kärsimykset on väliaikasia mutta rakkaus kestää ikuisesti. :DD ihan totta varmaan vaikka kuulostaaki niin pöljältä!

ok hyvvää yötä. kootut lukijani. joita ei oo. :D ai niin no ei kaikilla oo vieraskirja käytössä. toivossa on hyvä elää. ;) tai ehkä ois parempi toivoa ettei kukaan nää tätä tai ehkä vielä parempi idea ois olla julkasematta tätä. :D äääääääääääh nyt pois!

-anne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.