IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

hallo leuteTorstai 23.10.2008 13:54

hmmm hienoo että mun järkeeni luotetaan niinkin paljon että mulle voidaan jättää lapulle mitä tänään syödään - ja ruokalajihan ei tunnetusti sano mitään, tästä ei kertakaikkiaan voi päätellä mikä tää on. tosin sen tiän että toinen osa on riisi, mutta sen lisuke onkin vähän kinkkisempi juttu. nimi on meinaan Camembert.
ja enpä yllättyis jos taas kävis näin, (että jos siis saan selville kohta googlesta mikä kyseinen Camembert on) että ruuan tärkein osa puuttuu tästä talosta, kuten kerran ku lapulla luki että syödään Strammer Maxia (leipäruoka), niin meillä ei ollu leipää. että tilulilulaa.

ja keittiö oli kauniissa kunnossa kun menin aamupalalle, siel oli tiskit pitkin pöytiä ja lehdet levällään hellalta lähtien ruokapöytään ja syömätön (aukomaton) mandariini jätetty pöytään ja nicon futistarrat tällä kertaa keittiön pöydällä, yleensä ne on olohuoneessa. joo ja mun tehtävähän se on pitää kämppä siistinä. olis silti ihan jees että muutkin täällä kattois vähän omien tavaroidensa perään ja noista lehdistä ym posteista kyllä vois joku muu huolehtia ku minä, mistä minä tiän haluuko ne vielä lukea jotain tiettyä lehteä ja kun täältä löytyy aukomattomia kirjekuoria vähän väliä (siis jo vähän vanhempiakin esim n. viikon, ei mitään kyseisen päivän!), ehän minä voi niitä pois heittää ku en tiä kuin tärkeitä ne voi olla!

osaa kyl olla hankalaa vähän korjata omia jälkiään?? hitto mitä jengiä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.