IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

hihiiPerjantai 31.10.2008 19:31

ääähhäh tää kuuden tunnin työpäivä tekee mut niin kipeeks, ei muuten niin paha mutta oikeesti miks tehä kärpäsestä härkänen ku tääl ei oikeesti ole töitä enempää, oon tehny jo kaiken mahollisen? ok en varmaan nää asioita ihan samalla tavalla kun the mama mutta voisko se siinä tapauksessa ideoida mua vähäsen??
työaikani on kulunut tänään kutakuinkin näin: vähän vajaa 4 tuntia yhteensä imuroimiseen, moppaukseen, ruuanlaittoon, syömiseen ja sen jälkeiseen keittiön siivoukseen. sitten alkoikin ongelmat kun vielä kahelle tunnille piti jotain keksiä. kävelin ympyrää olouoneen ja keittiön väliä, yritin käskeä nicoa viemään sen tavarat omaan huoneeseen (pistä lapsi tekemään ja tee ite perässä, se vei osan ja sitten en enää jaksanu käskeä kun huomasin että sen vaatteita loju olohuoneessa.) sitten menin kauppaan ostaan karkkia (eeeeehhhhhee) ja avasin koneen kattoakseni mailit, sitten vähän surffailin ja kuinka ollakaan, ended up here. normaalia :))
mutta joo, oli mulla oikeestikin työjuttuja koneella: PULLARESEPTIN ETTIMINEN! Khyl, meinasin huomenna tai sunnuntaina leipoa pullia =)

.... huomaatte varmaan että yritän epätoivosesti hakea elämälleni jotain sisältöä, en todellakaan pysty mitenkään sanomaan koska olisin viimeks leiponut pullia?? yritin jopa vähän aikaa lasten seurassa kattoa telkkaria, ei tuntunu kovin reilulta että loputtomasti puunaan keittiöö kun toiset kattelee telkkaria, mutta en PYSTYNY istumaan paikallani, koska the maman ääni kolkutti mun päässä ja soimas siitä kuinka on tärkeetä työskennellä 6 tuntia! mitä helv mikä on tän jutun pointti ja mun elämäni sisältö, jos mielestäni oon 3-4 tunnissa valmis niin SO WHAT? eiks se oo sitten siinä? se aiheuttaa mulle vaan identiteettikriisin kun palloilen päämäärättömästi keittiöstä olohuoneeseen, sieltä omaan huoneeseeni, ja hullunraivolla yritän keksiä tavaroille parempia paikkoja, tai suunnilleen löytää PÖLYÄ jostain? en voi kun nauraa itelleni ja sille mihin oon taas itteni tunkenu :D:D ja sehän tässä outoa onkin että mua NAURATTAA, alkuviikosta mua aina vituttaa niin pahasti ettei mitään rajaa mutta en pysty keksimään mistä tää tän hetkinen fiilis johtuu :DD (hmm tosin mahdollisesti siitä että edessä on viikonloppu eli ei tätä ainaista kuuden tunnin laskemista hahahh)

noni parempi varmaan lopettaa:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.