IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

warszawa calling!Maanantai 05.01.2009 23:25

taalta loyty himoshoppaajan paratiisi. mulla meni joku 700 zlotya ja eurohinnan saatte kun jaatte neljalla, en kykene nyt ajattelemaan asiaa pidemmalle. mut aika hyvin koska loyty vaikka mita! oltiin myos hard rock cafessa ja ostin hienon t-paidan, en sellasta perinteista kuitenkaan. huomenna mennaan varmaan uusiks illalla koska siella on livemusiikkia. jos jaksetaan niin nyt illemmalla lahdetaan viela yksille.
huomenna olis myos tarkotus herata aiemmin, paastiin tanaan liikkeelle vasta vahan ennen 12. ohjelmassa olis ainakin vanha kaupunki. aijoo ja ehka luistelua, tuolla keskustassa on ainakin yks luistinrata (vuokraamoineen toivottavasti ja olettaen).

loysin tanaan myos hienot kopikopi-kengat ja uuden natin pipon. ja paaaljon muutakin. ja kaikki kahvilat on ihania, ihan kaikki! ja ruoka on hyvaa. myyjat on hassuja, kun ne suostuu yleensa vaan tervehtimaan englanniks, sitten hinnan ne haluaakin sanoa yleensa puolaks. (onneks venajasta on tassa vahan hyotya.) hyva siina sitten veikkailla jos ei oo muistanu painaa ostosten hintaa mieleensa ja niil ei aina oo sellasta laitetta mika sen nayttaa. hoho.

hyva kun oltiin syomassa niin joku mies tuli kerjaamaan meilta siihen poytaan, silla oli rahapurkki kadessa ja se alko hopottaa jotain meille aivan hepreaa ja jahmetyttiin vaan paikallemme suu auki kattoo sita ja sitten se kaikkos kun ei osattu sanoo kun jotain "yyyyyyyyyyymmmhhh eehhhhe". eilen mentiin bussiajelullekin ja se vei meidat jonnekin melkeen laitakaupungille ja sitten paattarilla bussikuski sammutti bussin ja sen valot ja hiipi sinne bussin takaosaan meidan luo ja mulkoili meita jotenkin kummasti kun oltiin jaaty vaan istumaan. taalla ei sitten kai kukaan harrasta vapaa-ajallaan bussiajelua kuten me joskus aikoinaan hahaha :D

oon nyt sen verran hyydyksissa etten keksi mitaan jarkevaa, mutta yllattavan helposti taalla on kaikki sujunu siihen nahden etta kielta me ei osata ja naiden enkku on joskus hyvaa ja joskus kylla ei. busseilla ollaan osattu kivasti menna jo moneen paikkaan ja ruoka on hyvaa ja kaikki on hyvin. oikeen kivaa, hei hei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.