IRC-Galleria

kipis

kipis

Learn from your mother or else spend your days biting your own neck

levotontaKeskiviikko 20.05.2009 01:40

vähän sellanen fiilis että mitä tosta huomisesta oikeen tulee ku tääki päivä jo tällanen. en voi taas kun sanoa että hitto mitä jengiä :D voisin vähän kertoa eilisen ja tän päivän parhaimmistoa.

tänään repesin erään asiakkaan nimelle, en kyllä luonnollisesti sitä tässä mainitse mut lol :D se siis makso kortilla ni näin nimen, en niitä yleensä kyttäile mutta kun siinä joutu säätämään kaikkea kun se ei muistanukaan tunnuslukuaan ensin. no sitten ihan viime minuuteilla myymälään rynnisti nuori mies joka vei tyttöystävälle kukkia, koska miehen kissa oli pissannu tyttöystävän laukun päälle ja 'nyt tarvii tyttöystävän naama saada toisin päin" niinkun mies ite asian ilmas :D ahaha

joo ja eilen joku perhe osti 20 säkkiä multaa. hmmmmmm. ihmiset yleensä ostaa n. 1-3. no mikäs siin, kivat viljelmät varmaa!

hahaa ja yks hyvä, eiliseltä yks mies. se pontevasti totes mulle kortilla maksaessaan et "voit näppäillä siihen 1336!" siinä vaiheessa olin vasta pankki-/luotto-kohdassa, kysäsin että kumpikohan ja luotolla hän halus ostaa. sanoin sit et voi kyl ihan ite näppäillä tunnuslukunsa. morjes eikä se ees ollu ainoo asiakas sillä hetkellä, ei kyl tulis mieleenkä paljoo kailotella omaa tunnuslukua varsinki ku kyse yhdistelmäkortista eli siitä mis on myös luotto :D HALOO!
wanted tämä mies, muuten kyl mut se oli jotain 40+ haahaha. wanted myös se mies joka vei tyttöystävälle lohdutukseks kukkia, paitsi ettei sitäkä ku se oli varattu. (eikä muutenkaan mun tyypiä.) mut oisko liikaa vaadittu noin huomaavainen mies? no ois.

mmm saavuin reilu tunti sit kotiin ja 9 tunnin päästä pitäs olla taas kukkamaalla.
sellaista käy, c'est la vie. nukkuu->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.