IRC-Galleria

kristus`

kristus`

 

joululahjat oli melko jeesTorstai 24.12.2009 23:10

Mutsi: Pinja o ollu iha hirvee tänä vuon mut se sai kaikist enite lahjoi!

Hahaa, sain parhaimmat lahjat varmaa ikin :----D

Vittuunnuin mutsille.. se osti mulle hiusharjan ja jotai rasvaa siks et ku käytän aina muka muitten harjaa ja naamavoiteita. no haist vittu.. sit siskolta punast hiusvärii, iha kirkast.. et must tulee kreisimän. Sitten minä sain... Hahaa, dianalta ja isäpuolelta tupakkaa... ja voi vittu, mul vittuillaa näin joulun alla.. sain 14cl pullon koskenkorvaa(TARJOON KAIKIL ISON HUIKAN), isäpuolelt.. hahah! Ja sit Lemmn omaelämänkerta kirjan! Se oli ehk kaikist paras =)
Faijalt se sonisphere lippu lahjan o ennakkoo ja näin...

Voi vittu :----D aika mahtavat lahjat...

Sain myös.. kymmenen eguu ja kolme lahja korttia hooämmään.. hmm ja suklaat hieman.. ja uuen lakka pulln extra strong... ja ripsarii ja kajaliiii ja mm.. en varmaa sit oikeeen muuta.. :D Mut ragastan noit lahjoi hahahaaa!.. Ja ainii jokku hopeiset korvikset...
Ja öööm... emmä tie mut mutsi oli ostanu mikolle siistin joululahjan.
Se oli niinku vanha kirja jostai Mona Lisasta mut se oliki laatikko mikä näytti vaan kirjalt ja sit siel oli paljo karkkei ja niitte al oli kossupullo, hahah se oli melko hyvä... ja sit mutsi anto sille hitlerin omaelämän kerta kirjan.. ja siin on jotai 4000 sivuu, voi vittu! Varmaan ihan helvetin hyvä kirja!

Hahah<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.