IRC-Galleria

LuonnetestitPerjantai 09.10.2009 14:47

Tajusinpa etten oo kirjottanut luonnetestistä yhtään :D

Hieman siis paskat housuissa mentiin Kotkaan asti. Iinan piti olla Roccon jälkeen mut tuomareiden odotellessa pizzoja paikalle jotka sit olivat myöhässä niin Iina pääsi siinä välissä. Iina oli hieman erilainen kuin se kotona tai muualla on, tosin luulen osan johtuneen siitä et mun pulssi sykki miljoonaa ja hyvä että tolpillani pysyin. Leikkinyt se ei, kuten ei koskaan silloin kun sitä innostaa leikkiin, se leikkii kun siltä niin tuntuu :D Kelkka sai haukkuja ja murinoita osakseen, tuli katsomaan kelkkaa sit ihan normisti.

"sissossaatana mikä toi on"




Hyökkääjä oli nainen, Iina murisi ja haukkui mun vasemmalla puolella sen jälkeen kun ensin hyppäsi mun taakse.

"älä lyö mun äitiä"


Tynnyrikohdassa se teki sellaisen kiepin että panta luiskahti irti, ja lähti juoksemaan aidallepäin mutta kun huusin niin tuli takaisin tynnyrille. Loppu menikin hyvin, pimeä huone oli nopea ja laukaukset oli hyvät. Ja siellä se autossa Iina koisi rentona loppuajan, ei siis paineistunut tilanteesta. Tuomari sanoi että Iina on kovempi mitä antaa itsestään tulla julki, viilaa siis linssiin-collie :)

(-1, +1, +1, -1, +1, +2, +1, +3 ja laukausvarma) 95p hyväksytty



Kuulin että Roccon testiä oli moni odottanut, no se pisti mulle painetta vielä miljoona kertaa enemmän. Rocco leikki ja repi keppia sekä riepua, mun että Bengtin kanssa.

"äiti kyl leikkii paremmin mun kans"


"okei leikitään sit vähän"


"pitäskö sun kanssa leikkiä?"


Kelkalle haukuttiin, Bengt sanoi että heti kun kelkka pysähtyi niin kiinnostus lakkasi :D Että ei tollasesta jaksa olla kiinnostunut ellei siinä ole haastetta :D Hyökkääjä oli nainen, mut Rocco pysyi mun edessä eli hyökkääjän ja mun välissä koko ajan muristen ja valppaana. Ja kun tuomari heitti kepin pois ja puhui Roccolle niin Rocco hyppäs muhkuna leikkimään.

"mun äitiä et ainakaan lyö prkl"


Tynnyri meni hyvin, ei tarvinut houkutella yhtään ja samoin pimeä huone. Laukaukset myös. Tuomari oli sanojensa mukaan tyytyväinen, presidentti-ainesta sanoi :) Kuulemma parista kohtaa heillä oli tullut "kinaa" toisen tuomarin kanssa, eli kovuus on ihan himpun verran vaille kohtuullisen kovaa. Rocco ei kyllä testin aikana paineistunut, se oli koko ajan musta ihan tasainen oma itsensä eli mitään havaittavaa paineistumista ollut. Eräs kasvattaja sanoi mulle että hänen mielestään Roccon testi oli päivän paras :)

(+1, +1, +1, -1, +1, +2, +1, +3 ja laukausvarma) 125p hyväksytty

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.